Трегалозын нунтаг зарна

Бүтээгдэхүүний нэр: Трегалоз нунтаг
Техникийн тодорхойлолт: 99%
Гадаад төрх: Цагаан нунтаг
Гэрчилгээ: ISO9001 / HALA / FDA / FDA / KOSHER
Moq: 25кг
Үйлдвэрлэгч: CNCSBIO
Whatsapp: + 86-18729977777217
Цахим шуудан: Борлуулалтын@cosmeticraw.com

Борлуулах трегалозын нунтаг Тодорхойлолт

Үргэлж хөгжиж буй арьс арчилгааны ертөнцөд трегалоз нь хосгүй хамгаалалт, чийгшлийг санал болгодог хүчирхэг бүрэлдэхүүн хэсэг болж гарч ирсэн. Ургамал, мөөгөнцөр зэрэг байгалийн эх үүсвэрээс гаргаж авсан энэхүү шинэлэг элсэн чихэр нь арьсыг хүрээлэн буй орчны хор хөнөөлөөс хамгаалж, чийгийг барьж, бүтээгдэхүүний тогтвортой байдлыг сайжруулснаар гоо сайхны найрлагад хувьсгал хийж байна. Ийлдэс, тос, маск зэрэгт агуулагдах трегалоз нь гоо сайхны хамгийн сүүлийн үеийн брэндүүдэд зайлшгүй байх ёстой зүйл болж байна.

Trehalose яагаад арьс арчилгааны тоглоомыг өөрчилдөг вэ?

1. Дээд зэргийн чийгийн түгжээ & Хаалт засвар

Трегалоз байдлаар ажилладаг “биологийн бамбай” Байгалийн чийгийг хадгалах механизмыг дуурайлган арьсны эсүүдэд зориулагдсан. Энэ нь ус алдагдахаас сэргийлдэг хамгаалалтын хальс үүсгэдэг тул дараахь зүйлийг хийхэд тохиромжтой.

  • Хуурай, хуурайшсан арьс – Тосжилтгүй гүн чийгшүүлнэ.

  • Эмзэг арьс – Арьсны саадыг бэхжүүлж, цочролыг багасгана.

  • Хөгшрөлтийн эсрэг найрлага – Чийгшлийг оновчтой байлгаснаар нарийн үрчлээг толигор болгоно.

2. Хүрээлэн буй орчны стресс хүчин зүйлийн эсрэг хамгаалалт

Бохирдол, хэт ягаан туяа, чөлөөт радикалууд нь хөгшрөлтийг хурдасгаж, арьсны эсийг гэмтээдэг. Энэ нь эдгээр түрэмгийлэгчидтэй тэмцэхэд тусалдаг:

  • Эсийн мембраныг тогтворжуулах исэлдэлтийн стрессээс урьдчилан сэргийлэх.

  • Антиоксидантуудын үр нөлөөг нэмэгдүүлэх витамин С, Е гэх мэт.

  • Цэнхэр гэрэл, бохирдлоос хамгаална- орчин үеийн арьс арчилгааны гол асуудал.

3. Зөөлөн боловч хүчтэй нийцтэй байдал

Цочроох хүчтэй идэвхтэй бодисуудаас ялгаатай нь:

  • Цочроохгүй – Экземд өртөмтгий болон мэс заслын дараах арьс зэрэг бүх төрлийн арьсанд аюулгүй.

  • Бусад идэвхтэй бодисуудтай синергетик – Пептид, гиалуроны хүчил, ретиноидуудын үйл ажиллагааг сайжруулна.

  • рН-тогтвортой – Хүчиллэг болон шүлтлэг найрлагад задралгүй ажиллана.

Шинжлэх ухааны үндэслэлтэй, хэрэглэгчийн зөвшөөрөгдсөн дерматологийн тэргүүлэх судалгаанууд нь трегалозын үүрэг ролийг баталж байна:

TEWL (Эпидермис дамждаг усны алдагдал) 30% хүртэл бууруулна.

Эрс тэс уур амьсгалд арьсны уян хатан чанарыг сайжруулна.

Эмзэг найрлагыг тогтворжуулах замаар бүтээгдэхүүний хадгалах хугацааг уртасгана.

Хөнгөн бүтэцтэй, наалдамхай мэдрэмж төрүүлдэггүй, харагдахуйц үр дүндээ хэрэглэгчид дуртай байдаг ба энэ нь K-гоо сайхны болон эмнэлгийн чанартай арьс арчилгааны аль алинд нь ялгардаг.

Арьс арчилгааны хувьд трехалозыг юу хэрэглэдэг вэ?

Үүнийг тос, тос, маск, серум, суурь тос, шампунь, ангижруулагч, мусс, нүүр цэвэрлэгч гэх мэт ямар ч гоо сайхны бүтээгдэхүүнд нэмж хэрэглэхээс гадна уруулын будаг, амны хөндийн цэвэрлэгч, амны хөндийн үнэртүүлэгч гэх мэт амтлагч, амт сайжруулагч, чанарыг сайжруулагч болгон ашиглаж болно.
Усгүй трегалозыг гоо сайхны бүтээгдэхүүнд фосфолипид, түүнчлэн ферментийг усгүйжүүлэх бодис болгон ашиглаж болно.
Энэ нь эсийн гадаргуу дээр тусгай хамгаалалтын хальс үүсгэх чадвартай бөгөөд мембранаас тунасан салиа нь арьсны эсийг чийгшүүлэхээс гадна гадны дулааныг ялгаруулах үүрэгтэй.
Энэ нь сайн нийцтэй, нийцтэй, тогтвортой бөгөөд олон төрлийн гоо сайхны түүхий эдтэй хамт хэрэглэж, янз бүрийн төрлийн гоо сайхны бүтээгдэхүүнд нэмж болно. Гоо сайхны бүтээгдэхүүний хувьд трегалоз нэмэх нь хөлдөх температурыг бууруулах, хадгалах хугацааг уртасгах, тос задрахаас урьдчилан сэргийлэх зэрэг олон давуу талтай.
Трегалоз нунтаг хэрхэн хийдэг вэ?
Энэ нь глюкозын хоёр молекулаас бүрдэх бууруулагчгүй дисахарид бөгөөд цардуул ашиглан ферментийн процессоор үйлдвэрлэдэг. Энэ арга нь цардуулыг түүнд хувиргахын тулд мальтолигозил трегалоз синтаза (MTSase) гэх мэт тусгай ферментүүдийг агуулдаг.
Трегалозыг юунаас гаргаж авдаг вэ?
Энэ нь глюкозын дисахарид бөгөөд талх нарийн боовны мөөгөнцөр, мөөг, цардуул зэрэг янз бүрийн эх үүсвэрээс гаргаж авдаг. Түүхэнд мөөгөнцөрөөс гаргаж авсан боловч дулааны аргаар боловсруулсан мөөгөнцөрөөс өндөр хандалтын харьцаа авдаг болохыг судалгааны вэбсайт тэмдэглэжээ. Сүүлийн үед цардуулаас трегалозыг олноор үйлдвэрлэх аргуудыг боловсруулж, үүнийг илүү хялбар, хямд эх үүсвэр болгожээ.
Трегалозын сахар нь байгалийн гаралтай юу эсвэл синтетик уу?
Энэ нь байгалийн гаралтай сахар (талст хэлбэр) юм. “Хаяшибара нь маш сайн чийгшүүлдэг, ширээний элсэн чихэрээс хоёр дахин бага амттай, тогтвортой байдаг нь олон төрлийн хоолонд хэрэглэхэд тохиромжтой болохыг харуулсан судалгааны дараа трегалозыг бөөнөөр үйлдвэрлэж эхэлсэн.
Зөөлөн боловч үр дүнтэй, байгальд ээлтэй арьс арчилгааны эрэлт хэрэгцээ өсөхийн хэрээр энэ нь дараагийн генийн найрлага дахь үндсэн бүтээгдэхүүн болох төлөвтэй байна. Цэвэр гоо сайхны стандартад нийцэхийн зэрэгцээ хамгаалах, чийгшүүлэх, засах чадвар нь инноваци, хэрэглэгчийн итгэлийг олох зорилготой брэндүүдийн зайлшгүй бүрэлдэхүүн хэсэг болгодог.

Гялалзсан, уян хатан арьсанд зориулсан байгалийн бамбай болох трегалозоор арьс арчилгааны хүрээгээ нэмэгдүүлээрэй.

Холбоотой бүтээгдэхүүн

Үнийн санал хүсэлт өгөх

Бид таны хүсэлтийн мэдээллийг хянахыг тэсэн ядан хүлээж, 24 цагийн дотор тантай холбогдох болно гэж найдаж байна!