Лактобионы хүчил нунтаг бөөний худалдаа
Бүтээгдэхүүний нэр: Лактобионы хүчил
CAS.NO: 96-82-2
Үзүүлэлт: 99%
Гадаад төрх: Цагаан нунтаг
Гэрчилгээ: ISO9001 / HALA / FDA / FDA / KOSHER
Moq: 25кг
Үйлдвэрлэгч: CNCSBIO
Холбоо барих: Sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: + 86-18729977777217
Лактобионы хүчил нунтаг бөөний худалдаа
Лактобионы хүчил нунтаг гэж юу вэ?
Сүүний хүчил чухал альфа-гидрокси хүчил (AHA) юм. Энэ нь усны молекулуудыг холбож, арьсны чийгийг хадгалж, арьсны хуурайшилтыг сайжруулдаг тул чийгшүүлэх сайн шинж чанартай байдаг.
Лактобионы хүчил нь AHA мөн үү?
Товчхондоо, энэ нь бараг бүх ашиг тусыг агуулсан, цочролгүйгээр дараагийн үеийн AHA юм. Арьсны үхэжсэн эсийг зөөлрүүлэн арилгаж, арьсыг тань толигор, жигд болгоно. Энэ нь чийгшүүлж, арьсны саадыг арилгахад тусалдаг. Эмзэг мэдрэмтгий арьсанд болон гоо сайхны процедурын дараа хэрэглэж болно.
Лактобионы хүчил нунтаг ашиг тус
Лактобион хүчлийн арьсны ашиг тус бага зэргийн гуужуулагч нөлөөтэй. Гликолийн хүчил зэрэг бусад хүчтэй гуужуулагч хүчлүүдтэй харьцуулахад арьсыг цочроодоггүй. Энэ нь арьсны дээд давхаргад хөгшрөлтийн кератиноцитуудыг алдаж, арьсыг илүү толигор, нарийхан болгож, арьсны өнгө, бүтцийг сайжруулж, үрчлээ, үрчлээг багасгахад тусалдаг. Жишээлбэл, хөгшрөлтийн эсрэг үйлчилгээтэй тос, тос зэрэгт сүүн хүчлийг ихэвчлэн хэрэглэдэг.
Танилцуулахдаа лактобионы хүчил Арьс арчилгааны дэглэмдээ, ялангуяа зуны улиралд арьсныхаа тэсвэр тэвчээрийг бий болгохын тулд аажмаар эхлэх нь маш чухал юм. Бүтээгдэхүүнийг долоо хоногт нэг эсвэл хоёр удаа оройн цагаар түрхэж эхэлнэ. Энэ нь таны арьсыг хэт их ачаалалгүйгээр шинэ найрлагад дасан зохицох боломжийг олгоно.
Lactobionic Acid хаанаас худалдаж авах вэ?
Холбоо барих: Борлуулалтын@cosmeticraw.com
Хангамж: лактобионы хүчил нунтаг
Төлбөрийн нөхцөл: Урьдчилан сэргийлэх 100% t / t (Банкны шилжүүлэг)
Хүргэлтийн нөхцөл: Төлбөрөө хүлээн авснаас хойш 3 хоногийн дараа
Хүргэлт: Агаар, далайн, шуудангаар шуудангаар (FedEx, DHL, DHL, USPS)











