Glyceryl Glucoside зарна
Бүтээгдэхүүний нэр: Глисерилллллоид
Тодорхойлолт: 98%
CAS: 22160-26-26-26-5 / 10040-60-6-60-6
Гадаад төрх: Цагаан нунтаг
Гэрчилгээ: ISO9001 / HALA / FDA / FDA / KOSHER
Moq: 25кг
Үйлдвэрлэгч: CNCSBIO
Whatsapp: + 86-18729977777217
Цахим шуудан: Борлуулалтын@cosmeticraw.com
Glyceryl Glucoside зарна
Глисерилллллозид гэж юу вэ?
Энэ (gg, α-d-glucosyglyglyol) нь согтууруулах ундаа хэрэглэдэг байгалийн глицеролын дериватив юм. Саяхан GG нь гоо сайхны бүтээгдэхүүн бүхий глицеролын хувилбар болгон ашиглаж байсан.
Энэ нь юугаар хийгдсэн бэ?
Капрайлл / Каприлл слюкозыг кокос ба / эсвэл далдуу модны тосоор олж авсан өөх тосны сканнерийн урвалд ордог.
Ашиглах нь юу вэ Глисерлл глюкозидЧи?
Энэ нь стрессийн хамгаалалтын молекул, ургамлын гарал үүслийг өдөөдөг бөгөөд ургамлын гарал үүслийг өдөөдөг бөгөөд эсийн алдагдлыг өдөөдөг, усны алдагдлыг өдөөдөг. Глисерилллл-гийн глюкозыг гоо сайхны эсрэг хөгшрөлт, эсийн өдөөгч бодисын эсрэг бодисоор ашигладаг.
Decyl глюкозид ба каприллл гялтганасан зүйл хоёрын ялгаа юу вэ?
Энэ бол каприст архи, глюкоз бүхий каприст архины конденсацийн конденсацийн бүтээгдэхүүн юм. Decyl Glucoside бол глюкозоор декан архины конденсациас авсан бүтээгдэхүүн юм.
Гэж юу вэ Глисерлл глюкозидЧи?
Бүтээгдэхүүний шинж чанар: 4-7-ийн хүрээнд PH утга бүхий цайвар өнгөт шингэн.
Уусмал: усанд уусдаг.
Болох Глисерлл глюкозид арьс дээр сайн уу?
Энэ нь дараахь ашиг тусыг санал болгодог. – Арьсыг чийгшүүлэх, чийгшүүлэх замаар чийгшүүлэх замаар үр дүнтэй чийгшүүлэх, энэ нь түүнийг чийгшүүлэх, чийгшүүлэхэд тусалдаг. – Арьсны байгалийн саад бэрхшээлийг даван туулж, чийгийг хадгалах чадварыг сайжруулах, чадвараа сайжруулах чадварыг сайжруулах.
Энэ аюулгүй юу?
Энэ нь 0.5-2-2% -ийн агууламжийг ашиглахад аюулгүй найрлага юм.
Энэ нь хичнээн их ашиглах вэ?
Санал болгож буй хэрэглээ: 0.1 - 15%.












