عمده فروشی پودر اسید لیپوئیک آلفا
نام محصول: پودر آلفا لیپوئیک اسید
CAS.NO: 1077-28-7
مشخصات: 99%
ظاهر: پودر زرد روشن
گواهی: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 کیلوگرم
سازنده: CNCSBIO
تماس: sales@cosmeticraw.com
WhatsApp: +86-18729377217
پودر آلفا لیپوئیک اسید عمده فروشی توضیحات
پودر آلفا لیپوئیک اسید چیست؟
پودر آلفا لیپوئیک اسید یک ترکیب آلی با خواص آنتی اکسیدانی است. این در مقادیر کم توسط بدن شما ساخته می شود اما در غذاها و به عنوان مکمل نیز یافت می شود. ممکن است برای دیابت، پیری پوست، حافظه، سلامت قلب و کاهش وزن مفید باشد. دوزهای 300-600 میلی گرم بدون عوارض جانبی جدی موثر و بی خطر به نظر می رسند.
آیا اسید آلفا لیپوئیک برای پوست شما مفید است؟
بهترین آلفا لیپوئیک اسید (ALA) به عنوان یک آنتی اکسیدان، به حفظ ترکیب پوست کمک می کند. ALA ممکن است به محافظت از پوست کمک کند، مانند ایجاد یک سد پوستی در رشد لایه شاخی، تنظیم آب و مواد مغذی، و جلوگیری از نفوذ عوامل خارجی مانند باکتری ها و ویروس ها.
پودر آلفا لیپوئیک اسید برای سلامت پوست
ALA یک عنصر در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست است. تصور می شود که خواص آنتی اکسیدانی آن به محافظت و ترمیم پوست کمک می کند. اما ما تحقیقات با کیفیت خوبی در مورد میزان موثر بودن آن نداریم. یک مطالعه کوچک نشان داد که یک کرم حاوی 5٪ ALA به کاهش خطوط ریز روی صورت به دلیل آسیب نور خورشید به مدت 12 هفته کمک می کند. مطالعات اولیه روی حیوانات نشان داد که اسید آلفا لیپوئیک ممکن است به بهبود آسیب های پوستی ناشی از دود سیگار و بهبود زخم کمک کند.
پودر آلفا لیپوئیک اسید را از کجا بخریم؟
تماس: sales@cosmeticraw.com
عرضه: پودر آلفا لیپوئیک اسید
شرایط پرداخت: 100% T/T پیش پرداخت (حواله بانکی)
شرایط تحویل: 3 روز پس از دریافت پرداخت شما
حمل و نقل: از طریق هوا، دریا، پیک (FedEx، DHL، USPS)








