پودر تاکسیفولین برای فروش

نام محصول: پودر تاکسیفولین
CAS.NO: 480-18-2
مشخصات: 99%
ظاهر: پودر سفید
گواهی: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 کیلوگرم
سازنده: CNCSBIO
WhatsApp: +86-18729377217
ایمیل: sales@cosmeticraw.com

پودر تاکسی فولین برای فروش توضیحات

پودر تاکسیفولین چیست؟

پودر تاکسیفولین (5،7،3′، 4′-فلاوان-آن-اول)، که به نام دی هیدروکورستین نیز شناخته می شود، متعلق به زیر کلاس فلاونونول ها در فلاونوئیدها است که به نوبه خود یک کلاس از پلی فنول ها است. از گیاهانی مانند کاج اروپایی سیبری و خار مریم استخراج می شود.

تاکسی فولین از کجا منشا می گیرد؟
این یک ترکیب فلاونوئیدی است که در اصل از پوست درختان صنوبر داگلاس جدا شده است، که اغلب در غذاهایی مانند پیاز و روغن زیتون یافت می‌شود و همچنین در آماده‌سازی‌های تجاری استفاده می‌شود و به دلیل طیف وسیعی از اثرات ارتقاء سلامتی که دارد، توجه متخصصان تغذیه و شیمی‌دانان دارویی را به خود جلب کرده است.

پودر تاکسیفولین (کوئرستین) برای پوست چیست؟
کوئرستین با خنثی کردن رادیکال های آزاد مضر تولید شده در معرض نور خورشید، به عنوان یک سپر در برابر آسیب های پوستی ناشی از UV عمل می کند. این کار استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد و خطر آسیب پوست و پیری زودرس ناشی از اشعه UV را کاهش می دهد.
انجام می دهد پودر تاکسی فولین (کوئرستین) کلاژن ساختن؟
بهبود زخم را تقویت می کند: کوئرستین می تواند به بهبود سریعتر و موثرتر زخم ها و جای زخم ها کمک کند. مشخص شده است که رشد سلول های جدید پوست را تحریک می کند و همچنین باعث تولید کلاژن می شود.
مزایای مصرف تاکسی فولین چیست؟
این یک آنتی اکسیدان قوی است و اعتقاد بر این است که عملکردهای مختلفی از جمله بهبود گردش خون، محافظت از کبد و ضد التهاب اثرات توجه به اثرات آن بر عملکرد مغز معطوف شده است.
تامین کننده پودر تاکسی فولین

محصولات مرتبط

درخواست نقل قول

ما مشتاقانه منتظر بررسی اطلاعات درخواست شما هستیم و طی 24 ساعت با شما در تماس خواهیم بود!