پودر فرولیک اسید فله

نام محصول: اسید فرولیک
مشخصات: 99%
CAS: 1135-24-6
ظاهر: پودر قرمز
گواهی: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 کیلوگرم
سازنده: CNCSBIO
WhatsApp: +86-18729377217
ایمیل: sales@cosmeticraw.com

توضیحات فله پودر فرولیک اسید

اسید فرولیک چیست؟محلول روشن کننده رتینول اسید فرولیک

اسید فرولیک یک ترکیب آنتی اکسیدانی است که در سلول های گیاهی یافت می شود. تولیدکنندگان آن را به برخی از محصولات مراقبت از پوست اضافه می کنند تا به کاهش التهاب، علائم پیری و حتی رنگ پوست کمک کنند. متخصصان به طور کلی اسید فرولیک را یک ماده مراقبت از پوست می دانند.

از چه چیزی مشتق شده است؟

(4-hydroxy-3-methoxycinnamic acid، FA)، یک اسید هیدروکسی سینامیک مشتق شده از دانه‌ها، مغزها، برگ‌ها و میوه‌های مختلف، به شکل آزاد وجود دارد و همچنین به صورت کووالانسی با پلی‌ساکاریدها، گلیکوپروتئین‌ها، پلی‌آمین‌ها، لیگنین و اسیدهای چرب هیدروکسی سلول‌های گیاهی ترکیب می‌شود.

چه کاری برای پوست انجام می دهد؟

پودر فرولیک اسید خالص از ظهور رگ های خونی جدید در زیر پوست جلوگیری می کند. پوست شما رگ های قابل مشاهده کمتر و قرمزی کمتری خواهد داشت. محو شدن و جلوگیری از لکه های تیره. از پوست در برابر تغییر رنگ ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا تمایل ژنتیکی به لکه های تیره محافظت می کند.

تولید کنندگان پودر اسید فرولیک

چگونه پودر ce ferulic acid را حل کنیم؟

در پروپیلن گلیکول، اتوکسی دی گلیکول، دی متیل ایزوسورباید، اتانول یا ودکا حل می شود. در آب نامحلول است در دمای اتاق. در آب گرم (140F/60C) محلول است اما ممکن است متبلور شود.

چگونه از آن استفاده کنیم؟

همانطور که معمولاً از یک سرم آنتی اکسیدانی استفاده می کنید، از محصولات همراه آن استفاده کنید. به عبارت دیگر، اگر نگران پیری پوست در آن نواحی هستید، آن را به کل صورت خود بمالید (گردن و دست ها نیز). صبح بعد از پاکسازی صورت استفاده کنید.

آیا در آب پایدار است؟

کاربرد گسترده ای در محصولات مراقبت از پوست و آرایشی دارد محدود شده است حلالیت و پایداری آن ضعیف است. در آب کم محلول است (محلول در فقط pH قلیایی).

تولید کنندگان پودر فرولیک اسید خالص

آیا پوست را سفید می کند؟

فواید متعددی برای پوست از جمله ضد چروک، ضد رنگدانه یا پوست دارد سفید کردن/روشن شدن، ضد پیری (پیری/حفاظت از عکس شامل) ضد التهابآنتی تیروزیناز، آنتی کلاژناز و ضد میکروبی.

خطر اسید فرولیک برای پوست چیست؟

در موارد نادر، درمان با آن ممکن است باعث تحریک خفیف و/یا قرمزی و همچنین خارش شود. قبل از افزودن یک محصول حاوی اسید فرولیک به روتین مراقبت از پوست خود، توصیه می کنیم تست تحمل پوست را انجام دهید.

میشه هر روز استفاده کرد؟

هر روز به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست صبحگاهی شما استفاده می شود. برای به دست آوردن بیشترین فواید اسید فرولیک، استفاده از فرمول های حاوی این ماده برای خنثی کردن رادیکال های آزاد پوست در طول روز توصیه می شود.

کارخانه پودر فرولیک اسید

محصولات مرتبط

درخواست نقل قول

ما مشتاقانه منتظر بررسی اطلاعات درخواست شما هستیم و طی 24 ساعت با شما در تماس خواهیم بود!