Metilparabeno por vendo CNCSBIO

Produkta Nomo: Metilparabeno
Specifo: 98%
CAS: 99-76-3
Aspekto: Blanka pulvoro
Atestilo: ISO9001/HALA/FDA/Koŝera
MOQ: 25 kg
Produktanto: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Retpoŝto: sales@cosmeticraw.com

Metilparabeno por vendo CNCSBIO Priskribo

Kio estas metilparabeno?Aĉetu metilparabenon
Metilparabeno estas konservativo, specife parabeno, uzata por malhelpi la kreskon de mikroorganismoj en diversaj produktoj kiel kosmetikaĵoj, farmaciaĵoj kaj manĝaĵoj. Ĝi estas blanka, kristala pulvoro, kiu okazas nature en iuj fruktoj kaj ankaŭ povas esti sintezita. Kvankam ĝenerale konsiderita sekura ĉe malaltaj koncentriĝoj, kelkaj zorgoj ekzistas koncerne ebla endokrina interrompo kaj alergiaj reagoj, laŭ mediaj kaj sanorganizoj.
Kion faras metilparabeno por via haŭto?
Metilparabeno estas konservativa kaj kontraŭbakteria kemiaĵo vaste trovita en haŭtoflegado kaj kosmetikaj produktoj. La rolo kaj avantaĝoj de haŭtoprizorgo inkluzivas mikroban kreskopreventadon, produktan stabilecplibonigon, larĝspektran agadon kaj malaltkoncentrecan sekurecon.

Ĉu produktoj kun metilparabeno estas sekuraj por la haŭto?
Apliki personan prizorgan produkton enhavantan parabenojn - precipe metilparabenon - povas konduki al UV-induktita damaĝo de haŭtaj ĉeloj kaj interrompo de ĉela proliferado (ĉela kreskorapideco). Ĉiutaga aplikado, precipe, povas konduki al pliigitaj koncentriĝoj de metilparabeno ĉar ĝi ne estas tute metaboligita.

Rilataj Produktoj

Petu Citaĵon

ni antaŭĝojas revizii viajn petajn informojn kaj ni kontaktos vin ene de 24 horoj!