Likva oleo de bisabolola plej granda
Produkta Nomo: Bisabolola oleo
Specifo: 99%
CAS: 515-69-5
Aspekto: Senkolora likvaĵo
Atestilo: ISO9001/HALA/FDA/Koŝera
MOQ: 25 kg
Produktanto: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Retpoŝto: sales@cosmeticraw.com
Bisabolol-oleo likva pogranda Priskribo
Kio estas bisabololo?
α-bisabolol estas kosmetika ingredienco ofte uzata en kosmetikaĵoj kaj haŭtflegaj produktoj. Ĝi estas senkolora, viskoza oleo, kiu estas grava komponanto de germana kamomilo. Ĝi estas ofte trovita en esencaj oleoj. Ĝi ankaŭ povas esti sinteze produktita.
Kie faras bisabololo venas de?
Ĝi estas tradicie fontita de aŭ la germana kamomilo ( Matricaria recutita) aŭ pli ofte, la brazila Candeia arbo. La defio kun ambaŭ ĉi tiuj botanikaj fontoj dependas de havebleco, pureco kaj daŭripovo.
Ĝi estas tradicie fontita de aŭ la germana kamomilo ( Matricaria recutita) aŭ pli ofte, la brazila Candeia arbo. La defio kun ambaŭ ĉi tiuj botanikaj fontoj dependas de havebleco, pureco kaj daŭripovo.
Por kio estas uzata bisabololo?
Pro la trankviligaj efikoj, kiujn ĝi povas havi sur la haŭto, ĝi povas redukti ruĝecon kaj koleron, helpante individuojn, kiuj suferas de rosaceo, erupcioj kaj pli. Ĝi ankaŭ povas helpi redukti malkomforton post sunbruligo. Tial, Ĝi estas foje uzata en sunkremoj.
Pro la trankviligaj efikoj, kiujn ĝi povas havi sur la haŭto, ĝi povas redukti ruĝecon kaj koleron, helpante individuojn, kiuj suferas de rosaceo, erupcioj kaj pli. Ĝi ankaŭ povas helpi redukti malkomforton post sunbruligo. Tial, Ĝi estas foje uzata en sunkremoj.
Kion ĝi faras por la haŭto?
Pro la trankviligaj efikoj, kiujn ĝi povas havi sur la haŭto, ĝi povas redukti ruĝecon kaj koleron, helpante individuojn, kiuj suferas de rosaceo, erupcioj kaj pli. Ĝi ankaŭ povas helpi redukti malkomforton post sunbruligo. Tial ĝi foje estas uzata en sunkremoj.
Pro la trankviligaj efikoj, kiujn ĝi povas havi sur la haŭto, ĝi povas redukti ruĝecon kaj koleron, helpante individuojn, kiuj suferas de rosaceo, erupcioj kaj pli. Ĝi ankaŭ povas helpi redukti malkomforton post sunbruligo. Tial ĝi foje estas uzata en sunkremoj.
Ĉu ĝi estas sekura por sentema haŭto?
Ĝi estas vaste akceptita kiel sekura por topika uzo en haŭtflegaj produktoj kaj estas bone tolerita de la vasta plimulto de homoj, inkluzive de tiuj kun sentema haŭto.
Ĝi estas vaste akceptita kiel sekura por topika uzo en haŭtflegaj produktoj kaj estas bone tolerita de la vasta plimulto de homoj, inkluzive de tiuj kun sentema haŭto.
Estas bisabololo bona por ekzemo?
Ĝi bazigis kremon mildigis ekzemajn flamlumojn kompare al bazlinio montrita per signifa malkresko en la tuŝita haŭta surfacareo, plibonigo en la totala ekzema severeca poento-rezulto same kiel la ununura areo-ekzema severeco-poentaro, kiu inkluzivas taksadon de la enfiltriĝo.
Ĝi bazigis kremon mildigis ekzemajn flamlumojn kompare al bazlinio montrita per signifa malkresko en la tuŝita haŭta surfacareo, plibonigo en la totala ekzema severeca poento-rezulto same kiel la ununura areo-ekzema severeco-poentaro, kiu inkluzivas taksadon de la enfiltriĝo.
Kio estas la efikoj de bisabololo?
Ĝi havas plurajn ĉefajn avantaĝojn por la haŭto, inkluzive de kaj trankviligaj kaj kontraŭ-maljuniĝaj efikoj. Ĝiaj antioksidantaj propraĵoj signifas, ke ĝi povas videble helpi redukti la signojn de maljuniĝo, kio signifas, ke bisabolol helpas konservi haŭton firma kaj juneca en aspekto.
Ĝi havas plurajn ĉefajn avantaĝojn por la haŭto, inkluzive de kaj trankviligaj kaj kontraŭ-maljuniĝaj efikoj. Ĝiaj antioksidantaj propraĵoj signifas, ke ĝi povas videble helpi redukti la signojn de maljuniĝo, kio signifas, ke bisabolol helpas konservi haŭton firma kaj juneca en aspekto.












