Miglyol 840 en venda
Nom del producte: Miglyol 840
CAS.NO: 77466-09-2
Especificació: 98%
Aspecte: Líquid incolor
Certificat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabricant: CNCSBIO
Contacte: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217
Miglyol 840 en venda Descripció
Què és Miglyol 840?
MIGLYOL 840 és un dièster de propilenglicol d'àcids grassos vegetals saturats amb longituds de cadena de C8 i C10. Per tant, té excel·lents propietats emolients. És molt pur per les seves matèries primeres curosament seleccionades.
Per a què serveix Miglyol 840?
Mostra excel·lents propietats que afavoreixen la penetració i suavitzen la pell. Proporciona bones característiques de solubilitat i no inhibeix la respiració de la pell. S'utilitza en cremes de dia, locions corporals, productes de protecció solar, cosmètics decoratius, cura del nadó i locions netejadores de tovalloletes humides.
Quins són els beneficis de l'oli Miglyol?
És un dièster de propilenglicol d'àcids caprílic i capric, pot millorar la permeació de la pell dels fàrmacs transdèrmics. Quan es combina amb etanol, pot augmentar la solubilitat dels fàrmacs i millorar la seva taxa de penetració a la pell. En un estudi, quatre voluntaris humans van portar pegats que contenien un vehicle binari d'etanol i Miglyol 840 durant 24 hores i no van experimentar irritació local.
Quins són els efectes secundaris de l'oli de miglyol?
Administració de Miglyol 812 fins a 2 ml/kg/dia durant 6 setmanes. Disminució de l'activitat, pèrdua de gana i signes respiratoris observats a 2 ml/kg/dia. A 2 ml/kg/dia, es va observar un augment dels nivells de triglicèrids i colesterol. Inflamació bronquiolo-alveolar crònica observada al pulmó a 2 ml/kg/dia.
Producte relacionat
| Miglyol 840 | 98% | CAS.NO: 77466-09-2 |
| Àcid hialurònic | 99% | CAS.NO: 9004-61-9 |
| Àcid poliglutàmic | 70W-200W i | CAS.NO: 25513-46-6 |
Per què escollir-nos Miglyol 840?
Alta qualitat: Miglyol s'elabora amb matèries primeres d'alta qualitat a base de plantes de proveïdors certificats.
Estable: Miglyol és estable contra l'oxidació i té una llarga vida útil d'almenys 36 mesos.
Perfil d'impureses baix: Miglyol té un perfil d'impureses baix, que pot millorar la qualitat del fàrmac.
Certificat GMP: Miglyol es produeix en una instal·lació certificada per GMP.
Multicompendial: Miglyol apareix a Ph. Eur., USP-NF i JPE.
OU Kosher i Halal: Miglyol és OU Kosher i Halal









