Oli MCT d'alta qualitat cncsbio a l'engròs

Nom del producte: MCT Oil
CAS.NO: 538-24-9
Especificació: 100% pur natural
Aspecte: líquid incolor
Certificat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25L
Fabricant: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Correu electrònic: sales@cosmeticraw.com

Oli MCT d'alta qualitat cncsbio a l'engròs Descripció

Què és l'oli MCT?

Un triglicèrid de cadena mitjana (MCT) és un triglicèrid amb dos o tres àcids grassos tenint un alifàtic cua de 6-12 àtoms de carboni, és a dir, un àcid gras de cadena mitjana (MCFA). Les fonts riques d'aliments per a l'extracció comercial de MCT inclouen oli de palma i oli de coco.

Beneficis de l'oli mct per a la teva pell
El millor oli MCT conté àcid làuric. Per això és un ingredient comú que s'utilitza per ajudar a tractar certes malalties i afeccions de la pell. Les propietats antimicrobianes el fan ideal per tractar la pell propensa a l'acne i la irritació. Orgànica oli mct també us pot ajudar a mantenir un cuir cabellut més sa i combatre la caspa causada pels fongs.
És el mateix que l'oli de coco?
Triglicèrids de cadena mitjana (MCT) l'oli i l'oli de coco s'han tornat més populars a causa de la prevalença de la dieta ceto. La principal diferència entre Oli MCT i l'oli de coco és això està fet d'àcids grassos de cadena mitjana, mentre que l'oli de coco està fet d'àcids grassos de cadena mitjana i llarga.
Prendre'l és bo per a la pell?
Conté àcid làuric. És per això que és un ingredient comú que s'utilitza per ajudar a tractar certes malalties i afeccions de la pell. Les propietats antimicrobianes el fan ideal per tractar la pell propensa a l'acne i la irritació. També us pot ajudar a mantenir un cuir cabellut més sa i combatre la caspa causada pels fongs.
És bo per al creixement del cabell?
És antifúngic2 i pot ajudar a augmentar el creixement del cabell. Si el teu cabell està sec, pot donar-li brillantor i un aspecte saludable.
Com utilitzar l'oli mct per perdre pes

 

Productes relacionats

Sol·licita un pressupost

Esperem revisar la informació de la vostra sol·licitud i ens posarem en contacte amb vosaltres en 24 hores!