סאָדיום אַניסאַטע פּודער פאַרנעם

פּראָדוקט נאָמען: סאָדיום אַניסאַטע
באַשרייַבונג: 98%
CAS: 536-45-8
אויסזען: ווייַס פּודער
סערטיפיקאַט: ISO9001 / HALA / FDA / קאָשער
מאָק: 25 קג
פאַבריקאַנט: CNCSBIO
ווהאַצאַפּפּ: +86-18729377217
בליצפּאָסט: sales@cosmeticraw.com

סאָדיום אַניסאַטע פּודער פאַרנעם באַשרייַבונג

וואָס איז סאָדיום אַניסאַטע?סאָדיום אַניסאַטע אין הויט זאָרגן

סאָדיום אַניסאַטע איז אַ נאַטירלעך פּראַזערוואַטיוו און הויט קאַנדישאַנינג אַגענט, אָפט געניצט אין קאָסמעטיקס און הויט זאָרגן פּראָדוקטן. עס איז די סאָדיום זאַלץ פון פּ-אַניסיק זויער, וואָס איז דערייווד פון געוויקסן ווי פעננעל און אַנאַס. זייַן ערשטיק פֿונקציע איז צו ינכיבאַט די וווּקס פון מייקראָואָרגאַניזאַמז, אַזוי יקסטענדינג די פּאָליצע לעבן פון פּראָדוקטן און פּרעווענטינג ספּוילז.

איז סאָדיום אַניסאַטע זיכער פֿאַר הויט?
סאָדיום אַניסאַטע איז איינער פון די זיכער ינגרידיאַנץ וואָס טאָן ניט פאַרשאַפן הויט שעדיקן. אין אַדישאַן צו פּראַזערווינג די הויט זאָרגן פּראָדוקטן, עס ינכיבאַץ די וווּקס פון באַקטיריאַ און ראַדוסאַז די טעטיקייט פון מייקראָואָרגאַניזאַמז אויף די הויט. די מערהייַט פון הויט זאָרגן פּראָדוקטן דיגרייד איבער צייַט, דערפאר די באַטייַט פון סאָדיום אַניסאַטע.

וואָס איז די רעקאַמענדיד סומע פון ​​סאָדיום אַניסאַטע אין קאָסמעטיקס?
ווי אַ רוי מאַטעריאַל, סאָדיום אַניסאַטע איז אַ ווייַס פּודער. סאָדיום אַניסאַטע אַרבעט בעסטער ווען פאָרמיאַלייטאַד ביי אַ ף צווישן 4.5 און 5.5 און ביי קאַנסאַנטריישאַן לעוועלס צווישן 0.05% און 0.4%. קאַמביינד מיט שלאַבאַן פאַרריכטן ינגרידיאַנץ אַזאַ ווי סעראַמידע און היאַלוראָניק זויער, עס קענען פאַרבעסערן די קוילעלדיק הויט זאָרגן ווירקונג.

פֿאַרבונדענע פּראָדוקטן

בעטן אַ ציטירן

מיר קוקן פאָרויס צו ריוויוינג דיין בקשה אינפֿאָרמאַציע און מיר וועלן זיין אין קאָנטאַקט מיט איר אין 24 שעה!