Toptan süksinik asit tozu
Ürün Adı: Süksinik Asit
CAS.NO: 110-15-6
Şartname:% 99
Görünüm: Beyaz toz
Sertifika: ISO9001/Hava/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Üretici: CNCSbio
İletişim: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217
Toptan süksinik asit tozu Açıklama
Çin süksinik asit tozu iyi bir korozyon önleyici etkiye sahip olan ve nemi emebilen ve cildin kurumasını önleyebilen nemlendirici olarak kullanılabilen bir karboksilik asittir. Losyonlar, yüz temizleyicileri, cilt kremleri, güneş kremleri vb. gibi çeşitli kozmetik ürünlerinde kullanılır. Bakteri ve mantarların büyümesini engellemekle kalmaz, aynı zamanda bazı kimyasal reaksiyonlara da direnç göstererek ürünün raf ömrünü uzatır.
Süksinik Asit pH'ı Ayarlayın
Kozmetiklerin pH değerini normal aralığa ayarlamak için asidik pH düzenleyici olarak kullanılabilir. PH seviyesi çok yüksek veya çok düşük olduğunda, bazı kozmetikler sadece cildi tahriş etmekle kalmaz, aynı zamanda diğer bileşenlerin etkinliğini de azaltır. Eklenmesi kozmetikleri cildin fizyolojik pH'ına daha uygun hale getirebilir ve diğer bileşenlerin rolünü daha iyi oynayabilir.
Süksinik Asit Uygulaması
İyi bir nemlendirici etkiye sahiptir, suyu emebilir, cilde nem ve besin sağlayabilir ve cildi daha yumuşak, pürüzsüz ve elastik hale getirebilir. Bu nedenle cilt bakım ürünlerinde, nemlendiricilerde, dudak balsamlarında ve diğer ürünlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Sırasında doğal tat süksinik asit salisilik asit ile bazı özellikleri paylaşsa da, bazı cilt sorunları için etkinlik açısından tam olarak onun yerini tutamaz. Hassas bir cildiniz varsa ve kusurlar için daha yumuşak bir çözüme ihtiyacınız varsa süksinik asit daha iyi bir seçenektir.
Bu bileşiğe maruz kalmak ciltte, gözlerde, mukozalarda ve üst solunum yollarında tahrişe neden olabilir. Hem organik hem de inorganik bazları nötralize etmek için ekzotermik reaksiyona girer. Gaz halindeki hidrojen ve bir metal tuzu oluşturmak üzere aktif metallerle reaksiyona girebilir.













