Bisabolol yağı sıvı dökme

Ürün Adı: Bisabolol yağı
Şartname:% 99
CAS: 515-69-5
Görünüm: Renksiz sıvı
Sertifika: ISO9001/Hava/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Üretici: CNCSbio
Whatsapp: +86-18729377217
E-posta: sales@cosmeticraw.com

Bisabolol yağı sıvı toplu Açıklama

Bisabolol nedir?
α-bisabolol, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan kozmetik bir bileşendir. Alman papatyasının önemli bir bileşeni olan renksiz, viskoz bir yağdır. Esansiyel yağlarda sıklıkla bulunur. Sentetik olarak da üretilebilir.
nerede bisabolol nereden geldin?
Geleneksel olarak Alman papatyasından (Matricaria recutita) veya daha yaygın olarak Brezilya Candeia ağacından elde edilir. Bu botanik kaynakların her ikisiyle ilgili zorluk, bulunabilirlik, saflık ve sürdürülebilirlik ile ilgilidir.
Bisabolol ne için kullanılır?
Cilt üzerinde sahip olabileceği sakinleştirici etkilerden dolayı kızarıklığı ve tahrişi azaltabilir, rosacea, döküntü ve daha fazlasından muzdarip kişilere yardımcı olabilir. Ayrıca güneş yanığından sonraki rahatsızlığın azaltılmasına da yardımcı olabilir. Bu nedenle bazen güneş kremlerinde de kullanılır.
Bisabolol yağı
Cilt için ne yapar?
Cilt üzerinde sahip olabileceği sakinleştirici etkilerden dolayı kızarıklığı ve tahrişi azaltabilir, rosacea, döküntü ve daha fazlasından muzdarip kişilere yardımcı olabilir. Ayrıca güneş yanığından sonraki rahatsızlığın azaltılmasına da yardımcı olabilir. Bu nedenle bazen güneş kremlerinde de kullanılır.
Hassas ciltler için güvenli midir?
Cilt bakım ürünlerinde topikal kullanım için yaygın olarak güvenli olduğu kabul edilir ve hassas cilde sahip olanlar da dahil olmak üzere insanların büyük çoğunluğu tarafından iyi tolere edilir.
öyle mi bisabolol egzamaya iyi gelir mi?
Etkilenen cilt yüzey alanında önemli bir azalma, toplam egzama şiddet skoru sonuçlarında iyileşme ve infiltrasyonun değerlendirilmesini içeren tek alan egzama şiddet skorunda iyileşme ile gösterilen, taban çizgisine kıyasla egzama alevlenmelerini hafifleten krem ​​bazlı krem.
Etkileri nelerdir? bisabolol?
Hem yatıştırıcı hem de yaşlanma karşıtı etkiler de dahil olmak üzere cilt için birçok önemli faydası vardır. Antioksidan özellikleri, yaşlanma belirtilerini gözle görülür şekilde azaltmaya yardımcı olabileceği anlamına gelir; bu da bisabololün cildin sıkı ve genç görünmesini sağlamaya yardımcı olduğu anlamına gelir.

İlgili Ürünler

Teklif isteyin

İstek bilgilerinizi incelemeyi dört gözle bekliyoruz ve 24 saat içinde sizinle iletişim halinde olacağız!