Dökme shikimik asit tozu

Ürün Adı: Shikimik Asit
Şartname:% 99
CAS: 138-59-0
Görünüm : Beyaz Toz
Sertifika: ISO9001/Hava/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Üretici: CNCSbio
Whatsapp: +86-18729377217
E-posta: sales@cosmeticraw.com

Toplu shikimik asit tozu açıklama

Şikimik asit tozu nedir?

Şakalaşan Asit, 3, 4 ve 5 pozisyonlarında (3R, 4S, 5R stereoizomer) hidroksi grupları tarafından ikame edilen sikloheks-1-EN-1-karboksilik asit olan bir sikloheksenekarboksilik asittir. Bitkiler ve mikroorganizmalarda bir ara metabolittir.

Cilt bakımında shikimik asit nedir? Shikimik Asit Tozu% 98 Üretici
Şakalaşan Asit tozu% 98, alfa hidroksi asitler (AHA) olarak bilinen bir grup eksfoliyana aittir - bunlar, ölü cilt hücrelerini bir arada tutan bağları çözen kimyasal eksfoliyantlardır. Popüler AHA'lar, genellikle cilt bakımı formüllerinde yer alan glikolik asit ve laktik asit içerir.

Cilt için ne yapıyor?

Tekrarlayan tedaviler, pigmentasyon değişiklikleriyle ilgili problemlerin etkili bir şekilde inhibisyonuna izin verir, ayrıca epidermisi düzleştirir ve anti-akne özelliklerine sahiptir. Anyonik formda mevcut olan yıldız anasonundan elde edilen bir sikloheksanekarboksilik asit, bir sikloheksen ve bir siklitoldür.

Nedir shikimik asit için kullanılır mı?
Kontrolü sağlayan ve kötü kokunun oluşumunu önleyen bir AHA'dır. Hassas cildiniz için güçlü ama zıt olmayan bir peeling maddesi görevi görür. Kullanır hem temel bilim hem de uygulamalı organik kimya ve tıp alanlarında organik sentezde bir reaktan olarak, özellikle çeşitli tıbbi ilaçlar elde etmek için.
Kozmetiklerde ne kadar shikimik asit kullanılır?
Eklenen shikimik asit miktarı genellikle%0.1 ile%0.5 arasındadır, ancak bazı spesifik formüller%1'e kadar olabilir. Bazı markalarda veya bilimsel araştırma ürünlerinde, özellikle yüksek verimli onarım ve yaşlanma karşıtı ürünlerde bunun konsantrasyonu biraz daha yüksek olabilir.
1. Yaşlanma karşıtı ürünler: Cilt elastikiyetini, anti-oksidasyon ve anti-yaşı arttırmak için genellikle% 0.2 ila% 0.5 konsantrasyon aralığına eklenir.
2. Beyazlatma Ürünleri: Ürünleri beyazlatma ve aydınlatma konsantrasyonu genellikle% 0.1 ila% 0.3'tür, bu da melanin üretimini azaltmaya ve eşit olmayan cilt tonunu iyileştirmeye yardımcı olabilir.
3. Nemlendirici Ürünler: Kozmetiklerin nemlendirilmesinde daha düşük bir konsantrasyonda, genellikle% 0.1 ila% 0.2 ile kontrol edilen, bu da cilt bariyerini arttırabilir ve nemi tutabilir.
% 0.1 ila% 0.5 ilavesi en yaygın ve güvenli aralıktır. Özel ekleme miktarı, ürünün işlevine, pazar konumlandırmasına ve düzenleyici gereksinimlere göre belirlenmelidir.
Dökme shikimik asit tozu
Şikimik asit tozu nereden alınır?
CNCSbio: Shikimik asit toz üreticisi
Ödeme Şartları:% 100 T/T Önceden (Banka Transferi)
Teslimat Şartları: Ödemenizi aldıktan 3 gün sonra
Nakliye: Hava, Deniz, Kurye (FedEx, DHL, USPS)
Whatsapp: +86-18729377217

İlgili Ürünler

Teklif isteyin

İstek bilgilerinizi incelemeyi dört gözle bekliyoruz ve 24 saat içinde sizinle iletişim halinde olacağız!