Toptan Asiaticoside tozu
Ürün Adı: Asiaticoside Tozu
CAS.NO: 16830-15-2
Specification: 98%
Görünüm : Beyaz Toz
Sertifika: ISO9001/Hava/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Üretici: CNCSbio
Temas etmek: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217
Toptan Asiaticoside tozu Açıklama
Asiaticoside ne için kullanılır?
Gibi cilt bakımı malzemeleri asyatikosit Cildin nem bariyerini desteklemeye yardımcı olabilir. Bu kahraman içerik nemlendiricilerde, serumlarda ve kremlerde bulunabilir. Cicaplast serisi gibi asiaticoside ile zenginleştirilmiş bir cilt bakımı rutini kullanarak cildinizin nem bariyeri hassasiyeti azaltmaya yardımcı olacak şekilde güçlendirilebilir.
Bitki özü asyatikosit toz, Centella'da bulunan ve anti-inflamatuar, nöroprotektif, bilişi arttırıcı, antipiretik, antioksidatif, pro-anjiyojenik, antikanser kemoterapötik ve kemopreventif aktiviteler sergileyen bir triterpendir. MITF'in DNA bağlanmasını azaltarak melanogenezi inhibe eder; Sonuç olarak cilt beyazlatma tedavilerinde zaman zaman kullanılmaktadır. Meme kanseri hayvan modellerinde apoptozu indükler, kaspaz 3 aktivasyonunu arttırır, TNF-a ve IL-1β salınımını azaltır ve tümör gelişimini ve boyutunu baskılar. Serebral iskemi/reperfüzyonun hayvan modellerinde hafızayı ve öğrenme eksikliklerini iyileştirir ve IL-6, TNF-α ve IL-1β düzeylerini azaltır. LPS kaynaklı inflamasyonu ve ateşi azaltır, miyeloperoksidaz aktivitesini baskılar ve in vivo hem oksijenaz 1 (HO-1) aktivitesini arttırır. Bu bileşik aynı zamanda yara iyileştirme aktivitesini de destekler, hücre göçünü, bağlanmayı ve in vitro büyümeyi arttırır.
Asiaticoside, geleneksel bitkiden elde edilen aktif maddelerden biridir. Centella Asiatica. Centella Asiatica'nın geleneksel Çin tıbbında uzun bir uygulama geçmişi vardır. Doğal bir bitki olarak cilt yaralarını, yanıklarını ve diğer cilt hastalıklarını tedavi etmek için yaygın olarak kullanılmaktadır. Son yıllarda Centella Asiatica ve aktif maddesi asiaticoside, özellikle antiinflamatuar ve yatıştırıcı ciltte önemli antiinflamatuar, onarıcı ve antioksidan özellikleri nedeniyle cilt bakım ürünlerinde popüler bileşenler haline geldi.
Bireysel triterpen bileşenleri, madecassoside, asiatik ve madecassic asit, dermatozların ve ekskoriasyon, yanık yaralanmaları, kutanöz yara izleri (hipertrofik yara izleri ve keloid yara izleri), egzama gibi cilt lezyonlarının tedavisinde önemli uygulamalar göstermiştir.










