Pluhur me shumicë të ekstraktit të tërshërës

Emri i produktit: Pluhur i ekstraktit të tërshërës
Specifikimi: Alkaloide dihidroavenate 99%
CAS: 697235-49-7
Pamja: Pluhur i bardhë
Certifikata: ISO9001/Hala/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Prodhuesi: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Pluhur me shumicë të ekstraktit të tërshërës Përshkrimi

Çfarë është pluhuri i ekstraktit të tërshërës?Shitet pluhur ekstrakti i tërshërës

Ekstrakt i kernelit Avena Sativa, i njohur zakonisht si ekstrakt tërshërës, rrjedh nga bërthamat e bimës Avena sativa. Përdoret gjerësisht në kozmetikë për vetitë e tij qetësuese dhe hidratuese. I pasur me antioksidantë natyralë dhe komponime bioaktive, ky ekstrakt ndihmon në ushqimin dhe mbrojtjen e lëkurës.

Cilat janë përfitimet e alkaloideve dihidroavenate në trup?
Alkaloide dihidroavenate kanë efekte të ndryshme fiziologjike: aktivitet antibakterial, antimitotik, antiinflamator, analgjezik, anestezik lokal, hipnotik, psikotrop, antitumor e shumë të tjera.

Si të përdorni ekstraktin e tërshërës në formulimet DIY?
Kujdesi për lëkurën: Shtoni 1–5% në vajrat e fytyrës, balsamit dhe vajrave pastrues.
Kujdesi për flokët: Përziejeni në serume me bazë vaji ose në trajtime të lëna.
Kujdesi për trupin: Përzieni me vajra mbartës për masazh ose vajra trupi.

Si janë të dobishme për ne alkaloidet dihidroavenate?
Alkaloide dihidroavenate janë veçanërisht të njohura si agjentë anestezikë, kardioprotektivë dhe anti-inflamatorë.

Blini pluhur ekstrakt tërshërës

Produkte të lidhura

Kërkoni një ofertë

ne presim të shqyrtojmë informacionin e kërkesës suaj dhe do të jemi në kontakt me ju brenda 24 orëve!