Dimethyl sulfoxide ji bo firotanê
Navê Hilberê: Dimethyl sulfoxide
CAS.NO: 67-68-5
Specification: 99,9%
Xuyabûn: Şîva bêreng
Sertîfîka: ISO9001 / HALA / FDA / Kosher
MOQ: 25kg
Manufacturer: CNCSBIO
Têkelî: sale@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217
Dimethyl sulfoxide ji bo firotanê Danasîn

(DMSO) çareserkerek kîmyewî ye ku carinan ji bo kêmkirina iltîhaba û êşê tê bikar anîn. Tê zanîn ku “çareserkerê gerdûnî”, dimethyl sulfoxide ji bo nermkirina çerm û dijî-înflamatuar bikar tîne.
Dimethyl sulfoxide xwedan bandorek şilkirinê ya hêja ye. DMSO dimethyl sulfoxide dikare şilbûna ji qata binê çermê bigire û şilbûnê bigire da ku çerm şil bimîne. Ji ber vê yekê, ew bi berfirehî di cûrbecûr hilberên lênêrîna çermê şilker de tê bikar anîn da ku ji çerm re bibe alîkar ku balansa av û rûnê biparêze û nermî û nermbûna çerm baştir bike.
Dimethyl sulfoxide xwedan taybetmendiyên antîoksîdan ên baş e, li dijî radîkalên azad şer dike, berevaniya çerm çêtir dike, û li hember zirarên çerm ên ku ji hêla faktorên qirêjiya hawîrdorê ve têne çêkirin li ber xwe dide. Ev taybetmendî dihêle ku dimethyl sulfoxide di antî-pîrbûn, spîkirin û kozmetîkên din ên antîoksîdan de were bikar anîn da ku bibe alîkar ku çerm ciwan bimîne.
Ew dikare bikeve rûyê çerm û bigihîje qatên kûr, malzemeyên çalak ên di kozmetîkê de berbi qatên kûr ên çerm veguhezîne, rêjeya vegirtinê û rêjeya karanîna kozmetîkê baştir dike. Ev taybetmendî dimethyl sulfoxide di hilberên lênêrîna çerm û kozmetîkên ku bi penetsiyonê ve hatî zêdekirin de hêmanek girîng dike, ji bo baştirkirina bandora giştî ya hilberê dibe alîkar.
Dimethyl sulfoxide di heman demê de xwedan bandorek analjîkîk jî heye, ku dikare nerehetiya çerm jê bibe û rehetî û ezmûna bikarhêner a hilberê baştir bike. Ji ber vê yekê, ew bi gelemperî di hilberên çermê hestiyar de tê bikar anîn da ku ji bo rakirina nîşanên wekî hestiyariya çerm, sorbûn, werimandin û êşê bibe alîkar.
Dema ku DMSO di kozmetîkê de tê bikar anîn, pêdivî ye ku giraniya wê bi tundî were kontrol kirin. Giraniyek pir zêde dibe ku bibe sedema acizbûn an ziwabûna çerm, ji ber vê yekê pêdivî ye ku li gorî formula hilberê û celebê çermê guncan bi rêkûpêk were sererast kirin. DMSO bi hêmanên din re bi hêsanî reaksiyonê dike û dibe ku bibe sedema reaksiyonên neyînî. Ji ber vê yekê, dema ku hûn kozmetîkên ku DMSO hene bikar tînin, ji tevlihevkirina bi pêkhateyên din ên kîmyewî, nemaze yên ku xwedan acizkerên xurt in, dûr bigirin.
Cûreyên çerm ên cûda ji DMSO re toleransên cûda hene. Ji bo çermê rûn, DMSO dikare bibe alîkar ku rûn û qirêjê zêde rake; lê ji bo çermê ziwa, pêdivî ye ku ew bi hişyarî were bikar anîn da ku zuhabûnê zêde neke. Ji ber vê yekê, dema hilbijartina kozmetîkê, divê hûn li gorî celebê çermê xwe hilbijêrin.



