Toza asîda şikîmîk a mezin

Navê Hilberê: Şikimic Acid
Specification: 99%
CAS: 138-59-0
Xuyabûn: Powdera Spî
Sertîfîka: ISO9001 / HALA / FDA / Kosher
MOQ: 25kg
Manufacturer: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-name: sales@cosmeticraw.com

Danasîna toza asîda şikîmîk a girseyî

Toza asîda Şikimic çi ye?

Shikimiic asîd asîda cyclohexenekarboksîlîk e ku asîda cyclohex-1-ene-1-karboksîlîk e ku ji hêla komên hîdroksî ve li cihên 3, 4 û 5 (stereoizomera 3R,4S,5R) tê veguheztin. Di nebat û mîkroorganîzmayan de metabolîtek navîn e.

Di lênêrîna çerm de şikmic acid çi ye? Toza Shikimic acid 98% çêker
Shikimiic toza asîdê 98% girêdayî komeke exfoliantan e ku bi navê Alpha Hydroxy Acids (AHA) têne zanîn - ev exfoliants kîmyewî ne ku bendên ku hucreyên çerm ên mirî bi hev re digirin dihelînin. AHA-yên populer asîda glycolic û laktîk acîdê hene, ku bi gelemperî di formula lênihêrîna çerm de çêdibin.

Ew ji bo çerm çi dike?

Dermankirinên dubare rê dide astengkirina bandorker a pirsgirêkên ku bi guherînên pigmentasyonê ve girêdayî ne, û hem jî rûkalê xweş bikin û xwedan taybetmendiyên dijî-pizrik in. Ew ji stêrk anise ku di forma xweya anionîk şikimetê de peyda dibe, asîda cyclohexanecarboxylic, cyclohexene, û cyclitol e.

Çi ye asîda şikîmîk ji bo bikaranîn?
Ew AHA ye ku destûrê dide kontrolê û pêşî li avakirina bîhnek xirab digire. Ew ji bo çermê weya hesas wekî berekek jêhatî ya hêzdar lê ne-hêrs tevdigere. Ew bikar tîne wekî reaktant di senteza organîk de hem di zanistiya bingehîn û hem jî di warên sepandî yên kîmya organîk û derman de, nemaze ji bo bidestxistina cûrbecûr dermanên derman.
Di kozmetîkê de çiqas şimicic acid tê bikar anîn?
Rêjeya asîda şikîkîk a lê zêdekirî bi gelemperî di navbera 0,1% û 0,5% de ye, lê dibe ku hin formulan taybetî bi qasî 1% be. Di hin markayan an hilberên lêkolîna zanistî de, dibe ku giraniya wê hinekî zêdetir be, nemaze di hilberên tamîr û dijî-pîrbûnê de bi bandorkerî.
1. Berhemên dij-pîrbûnê: Pirî caran ji 0,2% heya 0,5% tê zêdekirin da ku elastîka çerm, antî-oksîdan û dij-pîrbûnê baştir bike.
2. Berhemên spîkirinê: Di hilberên spîkirin û ronîkirinê de, giraniya wê bi gelemperî ji% 0.1 heya 0.3% e, ku dikare alîkariya kêmkirina hilberîna melanîn bike û tora çermê nehevseng baştir bike.
3. Hilberên şilkirinê: Ew di kosmetîkên şilkirinê de bi giraniyek kêmtir tê bikar anîn, bi gelemperî ji% 0.1 heta 0.2% tê kontrol kirin, ku dikare astengiya çerm zêde bike û şilbûnê bigire.
Zêdekirina 0,1% ber 0,5% rêjeya herî gelemperî û ewledar e. Pêdivî ye ku mîqdara lêzêdekirina taybetî li gorî fonksiyona hilberê, pozîsyona bazarê û daxwazên rêziknameyê were destnîşankirin.
Toza asîda şikîmîk a mezin
Li ku derê toza asîdê şimicic bikirin?
CNCSBIO: Şikimic acid çêker toz
Mercên Tezmînatê: 100% T/T Pêşî (Veguhestina Bankê)
Mercên Radestkirinê: 3 roj piştî wergirtina dravê we
Sewqiyat: Bi hewa, Derya, Courier (FedEx, DHL, USPS)
Whatsapp: +86-18729377217

Berhemên Têkildar

Daxwaza Quote

em li bendê ne ku agahdariya daxwaza we binirxînin û em ê di nav 24 demjimêran de bi we re têkilî daynin!