Ферул қышқылы ұнтағы
Өнім атауы: ферул қышқылы
Техникалық сипаттама: 99%
CAS: 1135-24-6
Сыртқы түрі: қызыл ұнтақ
Сертификат: iso9001 / hala / fda / kosher
МоК: 25 кг
Өндіруші: CNCSBIO
WhatsApp: + 86-18729377217
Электрондық пошта: sales@cosmetticalraw.com
Ферул қышқылы ұнтағы Сипаттама
Ферул қышқылы дегеніміз не?
Ферул қышқылы өсімдік жасушаларында кездесетін антиоксиданттық қосылыс. Өндірушілер оны қабынуды, қартаю белгілерін және тіпті терінің өңін азайтуға көмектесетін кейбір тері күтімі өнімдеріне қосады. Сарапшылар әдетте ферул қышқылын қауіпсіз тері күтімі ингредиенті деп санайды.
Ол неден алынған?
(4-гидрокси-3-метоксициннам қышқылы, FA), әр түрлі тұқымдардан, жаңғақтардан, жапырақтардан және жемістерден алынған гидроксициннамикалық қышқыл бос күйде болады, сонымен қатар өсімдіктің полисахаридтерімен, гликопротеиндерімен, полиаминдерімен, лигнинмен және гидрокси май қышқылдарымен ковалентті конъюгацияланады.
Теріге не істейді?
Таза ферул қышқылы ұнтағы тері астындағы жаңа қан тамырларының пайда болуына жол бермейді. Теріңізде көрінетін тамырлар азайып, қызару аз болады. Қара дақтарды кетіру және алдын алу. Ол теріні күн сәулесінен түссізденуден немесе қара дақтардың генетикалық бейімділігінен қорғайды.

Ферул қышқылының ұнтағын қалай еріту керек?
Ол пропиленгликольде, этоксидигликолда, диметил изосорбидте, этанолда немесе арақта ериді. Ол суда ерімейді бөлме температурасында. Ол ыстық суда ериді (140F/60C) бірақ ол кристалдануы мүмкін.
Оны қалай пайдалануға болады?
Онымен бірге өнімдерді әдеттегі антиоксидантты сарысуды пайдаланатындай пайдаланыңыз. Яғни, бүкіл бетіңізге жағыңыз (мойын мен қолыңыз да, егер сіз бұл жерлерде терінің қартаюына алаңдасаңыз). Таңертең бетіңізді тазартқаннан кейін қолданыңыз.
Ол суда тұрақты ма?
Тері күтімі мен косметикалық өнімдерде кеңінен қолданылады шектелген ол нашар ерігіштік пен тұрақтылық. Суда нашар ериді (ішінде ериді тек сілтілі рН).

Теріні ағартады ма?
Оның теріге көптеген артықшылықтары бар, соның ішінде әжімге қарсы, антипигментация немесе тері ағарту/ағарту, қартаюға қарсы (суретке түсіру/фотоқорғау кіреді), қабынуға қарсы, антитирозиназа, антиколлагеназа және микробқа қарсы.
Тері үшін ферул қышқылының қаупі қандай?
Сирек жағдайларда онымен емдеу жеңіл тітіркенуді және/немесе қызаруды, сондай-ақ қышуды тудыруы мүмкін. Құрамында ферул қышқылы бар өнімді тері күтіміне қоспас бұрын, теріге төзімділік сынағын өткізуді ұсынамыз.
Күнделікті қолдануға бола ма?
Ол күнделікті таңертеңгі тері күтімінің бөлігі ретінде қолданылады. Ферул қышқылының ең көп пайдасын алу үшін күн ішінде теріге әсер ететін бос радикалдарды бейтараптандыру үшін осы ингредиент бар формулаларды қолдану ұсынылады.












