Натрий анизат ұнтағы

Өнім атауы: Натрий анизаты
Ерекшелік: 98%
CAS: 536-45-8
Сыртқы түрі: ақ ұнтақ
Сертификат: iso9001 / hala / fda / kosher
МоК: 25 кг
Өндіруші: CNCSBIO
WhatsApp: + 86-18729377217
Электрондық пошта: sales@cosmetticalraw.com

Натрий анизат ұнтағы Сипаттама

Натрий анизаты дегеніміз не?Тері күтіміндегі натрий анизаты

Натрий анисаты косметика мен тері күтімі өнімдерінде жиі қолданылатын табиғи консервант және теріні жайлағыш агент болып табылады. Бұл аскөк және анис сияқты өсімдіктерден алынатын p-анис қышқылының натрий тұзы. Оның негізгі қызметі - микроорганизмдердің өсуін тежеу, осылайша өнімдердің сақтау мерзімін ұзарту және бұзылудың алдын алу.

Натрий анизаты қауіпсіз тері үшін?
Натрий анизаты - теріге зақым келтірмейтін қауіпсіз ингредиенттердің бірі. Тері күтіміне арналған өнімдерді сақтаумен қатар, ол бактериялардың өсуін тежейді және терідегі микроорганизмдердің белсенділігін төмендетеді. Тері күтіміне арналған өнімдердің көпшілігі уақыт өте келе нашарлайды, сондықтан натрий анизатының маңыздылығы.

Косметикадағы натрий анизатының ұсынылатын мөлшері қандай?
Шикізат ретінде натрий анизаты ақ ұнтақ түрінде көрінеді. Натрий анизаты 4,5 және 5,5 арасындағы рН және 0,05% және 0,4% арасындағы концентрация деңгейінде тұжырымдалған кезде жақсы жұмыс істейді. сияқты тосқауылдарды қалпына келтіретін ингредиенттермен біріктірілген керамид жіне гиалурон қышқылы, ол жалпы тері күтімі әсерін күшейте алады.

Байланысты өнімдер

Бағалауды сұраңыз

Біз сіздің сұраныс ақпараттарыңызды қарастыруды күтеміз және біз 24 сағат ішінде сізбен байланыста боламыз!