ნატრიუმის ანისატის ფხვნილი ნაყარი
პროდუქტის დასახელება: ნატრიუმის ანისატი
სპეციფიკაცია: 98%
CAS: 536-45-8
გარეგნობა: თეთრი ფხვნილი
სერთიფიკატი: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 კგ
მწარმოებელი: cncsbio
WhatsApp: +86-18729377217
ელ.ფოსტა: sales@cosmeticraw.com
ნატრიუმის ანისატის ფხვნილი ნაყარი აღწერა
ნატრიუმის ანისატი არის ბუნებრივი კონსერვანტი და კანის დამამშვიდებელი აგენტი, რომელიც ხშირად გამოიყენება კოსმეტიკასა და კანის მოვლის საშუალებებში. ეს არის პ-ანისის მჟავას ნატრიუმის მარილი, რომელიც მიიღება ისეთი მცენარეებისგან, როგორიცაა კამა და ანისი. მისი ძირითადი ფუნქციაა მიკროორგანიზმების ზრდის შეფერხება, რითაც ახანგრძლივებს პროდუქტების შენახვის ვადას და ხელს უშლის გაფუჭებას.
უსაფრთხოა ნატრიუმის ანისატი კანისთვის?
ნატრიუმის ანისატი ერთ-ერთი უსაფრთხო ინგრედიენტია, რომელიც არ აზიანებს კანს. კანის მოვლის საშუალებების შენარჩუნების გარდა, ის აფერხებს ბაქტერიების ზრდას და ამცირებს მიკროორგანიზმების აქტივობას კანზე. კანის მოვლის საშუალებების უმრავლესობა დროთა განმავლობაში იშლება, აქედან გამომდინარეობს ნატრიუმის ანისატის მნიშვნელობა.
რა არის ნატრიუმის ანისატის რეკომენდებული რაოდენობა კოსმეტიკაში?
როგორც ნედლეული, ნატრიუმის ანისატი ჩნდება თეთრი ფხვნილის სახით. ნატრიუმის ანისატი საუკეთესოდ მოქმედებს pH 4,5-დან 5,5-მდე და კონცენტრირების დონეზე 0,05-0,4%-მდე. შერწყმულია ბარიერის სარემონტო ინგრედიენტებთან, როგორიცაა კერამიდი და ჰიალურონის მჟავამას შეუძლია გააძლიეროს კანის მოვლის საერთო ეფექტი.












