Վաճառվում է մեթիլպարաբեն CNCSBIO

Ապրանքի անվանումը: Methylparaben
Տեխնիկական պայմաններ, 98%
CAS՝ 99-76-3
Արտաքին տեսք՝ սպիտակ փոշի
Վկայագիր, ISO9001 / Hala / FDA / KOSHER
MOQ: 25 կգ
Արտադրող, CNCSBIO
Whatsapp: + 86-18729377217
Փոստ՝ sales@cosmeticraw.com

Վաճառվում է մեթիլպարաբեն CNCSBIO Նկարագրություն

Ի՞նչ է մեթիլպարաբենը:Գնել մեթիլպարաբեն
Մեթիլպարաբեն կոնսերվանտ է, մասնավորապես պարաբեն, որն օգտագործվում է կանխելու միկրոօրգանիզմների աճը տարբեր ապրանքներում, ինչպիսիք են կոսմետիկան, դեղագործական և սննդամթերքը: Դա սպիտակ, բյուրեղային փոշի է, որը բնականաբար հանդիպում է որոշ մրգերի մեջ և կարող է նաև սինթեզվել: Թեև սովորաբար համարվում է անվտանգ ցածր կոնցենտրացիաների դեպքում, որոշ մտահոգություններ կան էնդոկրին համակարգի հնարավոր խանգարումների և ալերգիկ ռեակցիաների վերաբերյալ, ըստ բնապահպանական և առողջապահական կազմակերպությունների:
Ի՞նչ է անում մեթիլպարաբենը ձեր մաշկի համար:
Մեթիլպարաբենը կոնսերվանտ է և հակաբակտերիալ քիմիական նյութ, որը լայնորեն հայտնաբերված է մաշկի խնամքի և կոսմետիկ արտադրանքներում: Մաշկի խնամքի դերն ու առավելությունները ներառում են մանրէների աճի կանխարգելումը, արտադրանքի կայունության բարելավումը, լայն սպեկտրի ակտիվությունը և ցածր կոնցենտրացիայի անվտանգությունը:

Արդյո՞ք մեթիլպարաբենով արտադրանքը անվտանգ է մաշկի համար:
Պարաբեններ պարունակող անձնական խնամքի միջոցների կիրառումը, հատկապես մեթիլպարաբենը, կարող է հանգեցնել ուլտրամանուշակագույն ճառագայթման հետևանքով մաշկի բջիջների վնասմանը և բջիջների բազմացմանը (բջիջների աճի տեմպերի) խաթարմանը: Հատկապես ամենօրյա օգտագործումը կարող է հանգեցնել մեթիլպարաբենի կոնցենտրացիայի ավելացման, քանի որ այն ամբողջությամբ չի մետաբոլիզացվում:

Առնչվող ապրանքներ

Պահանջել մեջբերում

մենք անհամբեր սպասում ենք ձեր հարցման տեղեկատվությունը վերանայելուն, և մենք ձեզ հետ կապի մեջ կլինենք 24 ժամվա ընթացքում: