Anisat sodyòm poud en

Non pwodwi: anisat sodyòm
Spesifikasyon: 98%
CAS: 536-45-8
Aparans: poud blan
Sètifika: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Manifakti: CNCSBio
WhatsApp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Sodyòm anisate poud esansyèl Deskripsyon

Ki sa ki anisat sodyòm?Anisat sodyòm nan swen pou po

Anisat sodyòm se yon konsèvasyon natirèl ak ajan kondisyone po, souvan yo itilize nan pwodui kosmetik ak pwodwi swen pou po. Li se sèl sodyòm nan asid p-anisic, ki sòti nan plant tankou fenouy ak aniz. Fonksyon prensipal li se anpeche kwasans mikwo-òganis, kidonk pwolonje lavi etajè pwodwi yo ak anpeche gate.

Èske anisat sodyòm an sekirite pou po?
Anisat sodyòm se youn nan engredyan ki an sekirite ki pa lakòz domaj sou po a. Anplis prezève pwodwi swen pou po yo, li anpeche kwasans bakteri ak diminye aktivite mikwo-òganis sou po a. Majorite pwodwi swen pou po yo degrade sou tan, kidonk siyifikasyon anisat sodyòm.

Ki kantite rekòmande nan anisat sodyòm nan pwodui kosmetik?
Kòm yon matyè premyè, anisat sodyòm parèt kòm yon poud blan. Anisat sodyòm travay pi byen lè fòmile nan yon pH ant 4.5 ak 5.5 ak nan nivo konsatrasyon ant 0.05% ak 0.4%. Konbine ak engredyan reparasyon baryè tankou seramid epi asid hyaluronik, li ka amelyore efè jeneral swen pou po a.

Pwodwi ki gen rapò

Mande yon quote

Nou gade pou pi devan pou revize enfòmasyon demann ou yo ak nou pral an kontak ak ou nan lespas 24 èdtan!