אבקת חומצה סוקסינית בסיטונאות

שם המוצר: חומצה סוצינית
CAS.NO: 110-15-6
מפרט: 99%
מראה: אבקה לבנה
תעודה: ISO9001/HALA/FDA/כשר
MOQ: 25 ק"ג
יצרן: CNCSBIO
ליצירת קשר: sales@cosmeticraw.com
ווטסאפ: +86-18729377217

אבקת חומצה סוקסינית בסיטונאות תיאור

מהי חומצה סוצינית?

אבקת חומצה סוקסינית בסין היא חומצה קרבוקסילית בעלת אפקט אנטי קורוזיה טוב ויכולה לשמש כקרם לחות, שיכול לספוג לחות ולמנוע עור יבש. משמש בתכשירי קוסמטיקה שונים, כגון קרמים, תכשירי ניקוי פנים, קרמים לעור, מסנני קרינה וכו'. זה לא רק יכול לעכב את הצמיחה של חיידקים ופטריות, אלא גם להתנגד לכמה תגובות כימיות, ובכך להאריך את חיי המדף של המוצר.

חומצה סוקסינית התאם את ה-pH

זה יכול לשמש כמווסת pH חומצי כדי להתאים את ערך ה-pH של מוצרי קוסמטיקה לטווח הנורמלי. כאשר רמת ה-pH גבוהה מדי או נמוכה מדי, חלק מהקוסמטיקה לא רק מגרה את העור, אלא גם מפחיתה את היעילות של מרכיבים אחרים. התוספת שלו יכולה להפוך את מוצרי הקוסמטיקה למתאימים יותר ל-pH הפיזיולוגי של העור ולמלא טוב יותר את התפקיד של מרכיבים אחרים.

אבקת חומצה סוקסינית חסרת צבע בסין

יישום חומצה סוקסינית

יש לו אפקט לחות טוב, יכול לספוג מים, לספק לחות וחומרי הזנה לעור ולהפוך את העור לרך, חלק ואלסטי יותר. לכן, הוא נמצא בשימוש נרחב במוצרי טיפוח העור, קרמי לחות, משחות שפתיים ומוצרים אחרים.

מה זה עושה לעור?
אנטי דלקתי באופיו, זה עוזר להרגיע עור אדום ומגורה הקשור להתפרצויות אקנה. מכיוון שהיא משמשת בדרך כלל כטיפול כתמים מקומי, חומצה סוקסינית יכולה לא רק לעזור להפחית את הצטברות החיידקים הגורמים לאקנה, אלא גם להרגיע את העור הסובל מפריצה.
האם זה עדיף על אבקת חומצה סליצילית?
בְּעוֹד טעם טבעי חומצה סוצינית חולק כמה תכונות עם חומצה סליצילית, היא לא יכולה להחליף אותה במלואה מבחינת יעילות לבעיות עור מסוימות. אם יש לך עור רגיש ואת צריכה פתרון עדין יותר לפגמים, חומצה סוקסינית היא אופציה טובה יותר.
מהן תופעות הלוואי של זה?
חשיפה לתרכובת זו עלולה לגרום לגירוי של העור, העיניים, הממברנות הריריות ודרכי הנשימה העליונות. הוא מגיב בצורה אקסותרמית לנטרול בסיסים, אורגניים ואנאורגניים כאחד. יכול להגיב עם מתכות פעילות ליצירת מימן גזי ומלח מתכת.

מוצרים קשורים

בקש הצעת מחיר

אנו מצפים לבחון את פרטי הבקשה שלך וניצור איתך קשר תוך 24 שעות!