Polyquaternium-51 en po por xunto CAS: 125275-25-4
Nome do produto: Polyquaternium-51
NO CAS: 125275-25-4
Especificación: 99%
Aspecto: po branco
Certificado: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabricante: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Correo electrónico: sales@cosmeticraw.com
Polyquaternium-51 po por xunto CAS: 125275-25-4 Descrición
Que é Polyquaternium-51?
Polyquaternium-51 é un composto sintético e polimérico de amonio cuaternario, o que significa que é unha gran molécula cuxa estrutura anfifílica única (propiedades amantes da auga e do aceite) ten unha carga que lle proporciona acondicionamento e formador de película propiedades para a pel e o cabelo.
Para que serve Polyquaternium?
Policuaternios atopa unha aplicación particular en acondicionadores, xampú, mousse para o cabelo, spray para o cabelo, tintura para o cabelo, lubricante persoal e solucións para lentes de contacto. Debido a que están cargados positivamente, neutralizan as cargas negativas da maioría dos xampús e proteínas capilares e axudan a que o cabelo estea liso.
Cales son os beneficios do polyquaternium?
Ofrece unha sensación suave e aveludada e mellora o escorregamento e a hidratación dos produtos para o coidado da pel e do cabelo. Utilízase nunha variedade de produtos: xampús, cremas, loções corporais, lavado corporal, xampú para bebés, baños de burbullas, acondicionadores, xabóns e crema de afeitar.
Que é policaternio-51 no coidado da pel?
As súas propiedades humectantes débense á súa semellanza estrutural cos lípidos que se atopan nos corneocitos (células superficiais) da pel humana. Como tal, traballa para preservar a barreira da pel e axuda a evitar a perda de auga.
O mellor polyquaternium-51 é bo para a túa pel?
Chian polyquaternium-51 considérase totalmente seguro para o seu uso a unha concentración do 2% ou inferior. Calquera cousa por riba pode causar unha lixeira irritación na pel e os ollos. Non é irritante e non mostra sinais de reacción alérxica na pel cando se usa ata un 2% na formulación.









