Ácido eláxico en po á venda
Nome do produto: po de ácido eláxico
NO CAS: 476-66-4
Especificación: 90%
Aspecto: po branco
Certificado: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabricante: CNCSBIO
Contacto: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217
Ácido eláxico en po á venda Descrición
Que é o ácido eláxico en po?
Ácido eláxico en po (EA) é un composto polifenólico bioactivo que aparece naturalmente como metabolito secundario en moitos taxons de plantas. O contido de EA é considerable na granada (Punica granatum L.) e na madeira e na cortiza dalgunhas especies arbóreas. 
Ácido eláxico é un antioxidante que se atopa de forma natural en moitos dos teus alimentos favoritos, incluíndo moitas froitas e verduras.Algúns alimentos tamén conteñen un composto chamado elagitanina, que o teu corpo converte en EA (1).
Foi estudado polos seus efectos beneficiosos para a saúde. De feito, a investigación mostra que pode presumir de poderosas propiedades antiinflamatorias e de loita contra o cancro (2).
Para que serve EA?
Pode unirse a produtos químicos que causan cancro. Tamén pode evitar o crecemento das células cancerosas e mellorar a seguridade e eficacia dalgúns medicamentos contra o cancro. Non obstante, o ácido eláxico é mal absorbido e tamén se elimina rapidamente do corpo. Estas características poden limitar a súa utilidade como medicamento.
Que fai EA para a pel?
As súas calidades antioxidantes, antiinflamatorias e estimulantes do coláxeno axudan a manter a firmeza da pel e favorecen a formación de novo coláxeno. Podes mellorar a saúde da pel, aumentar a elasticidade e diminuír os indicios de envellecemento engadindo ácido eláxico á túa rutina de coidado da pel.
En que se disolve EA?
Preséntase como un sólido cristalino. Pódese facer unha solución stock disolvendo o EA no disolvente de elección, que debe ser purgado cun gas inerte. O EA é soluble no disolvente orgánico DMSO a unha concentración de aproximadamente 0,14 mg/ml.




