Anisato de sodio en po a granel
Nome do produto: anisato de sodio
Especificación: 98%
CAS: 536-45-8
Aspecto: po branco
Certificado: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabricante: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Correo electrónico: sales@cosmeticraw.com
Anisato de sodio en po a granel Descrición
Anisato de sodio é un conservante natural e un axente acondicionador da pel, usado a miúdo en cosméticos e produtos de coidado da pel. É a sal sódica do ácido p-anísico, que se deriva de plantas como o fiúncho e o anís. A súa función principal é inhibir o crecemento de microorganismos, prolongando así a vida útil dos produtos e evitando a súa deterioración.
É seguro o anisato de sodio para a pel?
O anisato de sodio é un dos ingredientes seguros que non causa danos na pel. Ademais de preservar os produtos para o coidado da pel, inhibe o crecemento das bacterias e reduce a actividade dos microorganismos na pel. A maioría dos produtos para o coidado da pel degradan co paso do tempo, de aí a importancia do anisato de sodio.
Cal é a cantidade recomendada de anisato de sodio nos cosméticos?
Como materia prima, o anisato de sodio aparece como un po branco. O anisato de sodio funciona mellor cando se formula a un pH entre 4,5 e 5,5 e a niveis de concentración entre 0,05% e 0,4%. Combinado con ingredientes de reparación de barreiras como ceramida e hyaluronic acid, pode mellorar o efecto xeral do coidado da pel.












