Metilparabeno á venda CNCSBIO
Nome do produto: Metilparabeno
Especificación: 98%
CAS: 99-76-3
Aspecto: po branco
Certificado: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabricante: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Correo electrónico: sales@cosmeticraw.com
Metilparabeno á venda CNCSBIO Descrición
Metilparabeno é un conservante, en concreto un parabeno, usado para evitar o crecemento de microorganismos en diversos produtos como cosméticos, produtos farmacéuticos e alimentos. É un po branco e cristalino que aparece naturalmente nalgunhas froitas e que tamén se pode sintetizar. Aínda que xeralmente se considera seguro a baixas concentracións, existen algunhas preocupacións sobre as posibles alteracións endócrinas e reaccións alérxicas, segundo organizacións ambientais e sanitarias.
Que fai o metilparabeno para a túa pel?
O metilparabeno é un produto químico conservante e antibacteriano que se atopa amplamente en produtos cosméticos e para o coidado da pel. O papel e os beneficios do coidado da pel inclúen a prevención do crecemento microbiano, a mellora da estabilidade do produto, a actividade de amplo espectro e a seguridade de baixa concentración.
O metilparabeno é un produto químico conservante e antibacteriano que se atopa amplamente en produtos cosméticos e para o coidado da pel. O papel e os beneficios do coidado da pel inclúen a prevención do crecemento microbiano, a mellora da estabilidade do produto, a actividade de amplo espectro e a seguridade de baixa concentración.
Os produtos con metilparabeno son seguros para a pel?
A aplicación de produtos de coidado persoal que conteñan parabenos, especialmente metilparabeno, pode provocar danos ás células da pel inducidos polos rayos UV e interromper a proliferación celular (taxa de crecemento celular). A aplicación diaria, en particular, pode levar a un aumento das concentracións de metilparabeno porque non se metaboliza completamente.












