عمده فروشی قیمت سهام پودر دی اکسید تیتانیوم

نام محصول: پودر دی اکسید تیتانیوم
مشخصات: 98 ٪
CAS: 1317-70-0
ظاهر : پودر زرد قهوه ای
گواهی: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 کیلوگرم
سازنده: CNCSBIO
WhatsApp: +86-18729377217
ایمیل: sales@cosmeticraw.com

عمده فروشی قیمت سهام پودر دی اکسید تیتانیوم

پودر دی اکسید تیتانیوم چیستکارخانه های قیمت پودر دی اکسید تیتانیوم

پودر دی اکسید نانو تیتانیوم استخراج شده از مواد معدنی طبیعی. گاهی اوقات به عنوان TiO2 ، تیتانیوم سفید یا CI 77891 گفته می شود ، سالهاست که در انواع مختلفی از جمله داروهای دارویی و لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.

آیا دی اکسید تیتانیوم برای سفید کردن پوست مفید است؟
دی اکسید تیتانیوم پوست را به معنای سنتی از بین بردن ملانین روشن نمی کند. این می تواند ظاهری کمی سفید یا مات به پوست ببخشد ، که می تواند باعث ایجاد لکه یا رنگ پوست ناهموار شود که کمتر قابل توجه به نظر می رسد.

فواید پودر دی اکسید تیتانیوم چیست؟
فراتر از ضد آفتاب ، دی اکسید تیتانیوم نیز یک ماده مشترک در محصولات آرایشی مانند بنیادها ، کرم های BB و پودرها است. خواص بازتابنده آن به درخشش پوست ، کاهش ظاهر نواقص و ایجاد یکنواخت تر یکنواخت تر کمک می کند.

ضد آفتاب پودر دی اکسید تیتانیوم

آیا دی اکسید تیتانیوم روی پوست شما بی خطر است؟
دی اکسید تیتانیوم از طریق پوست سالم نفوذ نمی کند و هیچ خطر محلی یا سیستمیک برای سلامت انسان در اثر قرار گرفتن در معرض پوست ایجاد نمی کند.

محصولات مرتبط

درخواست نقل قول

ما مشتاقانه منتظر بررسی اطلاعات درخواست شما هستیم و طی 24 ساعت با شما در تماس خواهیم بود!