Ανισικό νάτριο χύμα σε σκόνη

Όνομα προϊόντος: Ανισικό νάτριο
Προδιαγραφές: 98%
CAS: 536-45-8
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Πιστοποιητικό: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25kg
Κατασκευαστής: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Ανισικό νάτριο σε σκόνη χύμα Περιγραφή

Τι είναι το ανισικό νάτριο;Ανισικό νάτριο στη φροντίδα του δέρματος

Ανισικό νάτριο είναι ένα φυσικό συντηρητικό και περιποιητικό του δέρματος, που χρησιμοποιείται συχνά σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος. Είναι το άλας νατρίου του π-ανισικού οξέος, το οποίο προέρχεται από φυτά όπως ο μάραθος και ο γλυκάνισος. Η κύρια λειτουργία του είναι να αναστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής των προϊόντων και αποτρέποντας την αλλοίωση.

Είναι ασφαλές ανισικό νάτριο για το δέρμα;
Το ανισικό νάτριο είναι ένα από τα ασφαλή συστατικά που δεν προκαλεί βλάβες στο δέρμα. Εκτός από τη διατήρηση των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων και μειώνει τη δραστηριότητα των μικροοργανισμών στο δέρμα. Η πλειονότητα των προϊόντων περιποίησης δέρματος υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου, εξ ου και η σημασία του ανισικού νατρίου.

Ποια είναι η συνιστώμενη ποσότητα ανισικού νατρίου στα καλλυντικά;
Ως πρώτη ύλη, το ανισικό νάτριο εμφανίζεται ως λευκή σκόνη. Το ανισικό νάτριο λειτουργεί καλύτερα όταν παρασκευάζεται σε pH μεταξύ 4,5 και 5,5 και σε επίπεδα συμπύκνωσης μεταξύ 0,05% και 0,4%. Σε συνδυασμό με συστατικά επισκευής φραγμού όπως π.χ κεραμίδιο και υαλουρονικό οξύ, μπορεί να ενισχύσει το συνολικό αποτέλεσμα περιποίησης του δέρματος.

Προϊόντα που σχετίζονται

Ζητήστε προσφορά

Ανυπομονούμε να αναθεωρήσουμε τις πληροφορίες αιτήματος σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών!