Κατασκευαστές σκόνης διπαλμιτικού οξέος Kojic

Όνομα προϊόντος: Σκόνη διπαλμιτικού οξέος Kojic
CAS.NO: 79725-98-7
Προδιαγραφές: 99%
Εμφάνιση: Ανοιχτό καφέ πούδρα
Πιστοποιητικό: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25kg
Κατασκευαστής: CNCSBIO
Επαφή: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217

Κατασκευαστές σκόνης διπαλμιτικού οξέος Kojic Περιγραφή

Τι είναι η σκόνη διπαλμιτικού οξέος kojic;

Σκόνη διπαλμιτικού οξέος Kojic (KAD) είναι ένα διεστεροποιημένο παράγωγο του Kojic Acid. Θεωρείται ανώτερο από το Kojic Acid στη λευκαντική του ικανότητα και είναι πιο σταθερό από τη σκόνη Kojic Acid σε καλλυντικά σκευάσματα. Αναστέλλοντας τη δραστηριότητα της τυροσινάσης, το διπαλμιτικό οξύ Kojic είναι ικανό να καταστέλλει τη μελάγχρωση του δέρματος. Διπαλμιτικό οξύ Kojic

Ποιες είναι οι παρενέργειες της σκόνης διπαλμιτικού οξέος kojic;
Η σκόνη διπαλμιτικού οξέος Kojic έχει κάποιες παρενέργειες όπως ερεθισμό του δέρματος, αλλεργικές αντιδράσεις, δερματίτιδα. Τα άλατα διπαλμιτικό kojic (2%), διγλυκινικό αζελοϋλικό κάλιο (5%), πρωτεΐνη γάλακτος (3%) εμπλέκονται στην παρασκευή της αλοιφής Kojic Acid.

Οφέλη του διπαλμιτικού οξέος kojic στην περιποίηση του δέρματος

Η σκόνη διπαλμιτικού οξέος Kojic είναι επίσης αποτελεσματική κατά της γήρανσης του δέρματος και μπορεί να θεραπεύσει μολύνσεις ζύμης λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του. Επιπλέον, αντιμετωπίζει επίμονα σημάδια εγκυμοσύνης ή μέλασμα. Συνολικά, το Kojic Dipalmitate είναι απίστευτο για να ξεκουράζει το δέρμα, αφήνοντάς το λαμπερό, πιο φωτεινό και υγιές.

Καθαρή σκόνη kojic acid

Ποιο είναι πιο αποτελεσματικό, η σκόνη kojic acid ή η σκόνη διπαλμιτικού kojic acid;
Στην ακατέργαστη μορφή του, Kojic Dipalmitate Η σκόνη εμφανίζεται ως λευκή κρυσταλλική σκόνη και είναι το παράγωγο του κοζικού οξέος – καθιστώντας το πολύ πιο ανώτερο, αποτελεσματικό και σταθερό. Είναι επίσης γνωστό ως συστατικό «λεύκανσης δέρματος» λόγω της ικανότητάς του να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και να παράγει μια φυσική λάμψη.
Ποιες είναι οι παρενέργειες της σκόνης διπαλμιτικού kojic;
Έχει κάποιες παρενέργειες όπως ερεθισμό του δέρματος, αλλεργικές αντιδράσεις, δερματίτιδα. Τα άλατα kojic διπαλμιτικό σε σκόνη (2%), αζελοϋλικό διγλυκινικό κάλιο (5%), πρωτεΐνη γάλακτος (3%) εμπλέκονται στην παρασκευή του Kojic Acid Αλοιφή.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη διπαλμιτικού οξέος Kojic;
Είναι σημαντικό να κάνετε ένα έμπλαστρο πριν εφαρμόσετε την κρέμα, απλώς εφαρμόστε στη μικρή περιοχή. Εάν δείτε κάποιο είδος ερεθισμού, τότε είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν με διπαλμιτικό οξύ Kojic. Εδώ είναι τα βήματα για να εφαρμόσετε το διπαλμιτικό οξύ Kojic στο δέρμα. Εφαρμόστε σε ολόκληρο το πρόσωπο ή σε σημεία:

1. Μπορείτε είτε να εφαρμόσετε τη σκόνη διπαλμιτικού οξέος kojic απευθείας σε όλο το δέρμα σας ή να τη χρησιμοποιήσετε ως θεραπεία κηλίδων. Αποφύγετε όμως να τη χρησιμοποιείτε στο στόμα, τα χείλη ή τα μάτια σας, εκτός από το ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στα χέρια σας καθώς και στο στήθος.

2. Θυμηθείτε να μην ξεχνάτε την ενυδάτωση του δέρματός σας γιατί είναι πολύ σημαντικό καθώς μερικοί άνθρωποι υποφέρουν από ξηροδερμία μετά τη χρήση αυτού. Διαφορετικά, πρέπει επίσης να εφαρμόσετε λίγη ενυδατική κρέμα εάν χρησιμοποιείτε κρέμες ή ορό με βάση το οξύ.

Πού να αγοράσετε σκόνη διπαλμιτικού οξέος kojic;

Επαφή: sales@cosmeticraw.com

Προμήθεια: χονδρική σκόνη kojic acid & Σκόνη διπαλμιτικού οξέος Kojic

Όροι πληρωμής: 100% T/T εκ των προτέρων (Τραπεζική κατάθεση)

Όροι παράδοσης: 3 ημέρες μετά την παραλαβή της πληρωμής σας

Αποστολή: Αεροπορικώς, Θαλασσίως, Courier (FedEx, DHL, USPS)

Προϊόντα που σχετίζονται

Ζητήστε προσφορά

Ανυπομονούμε να αναθεωρήσουμε τις πληροφορίες αιτήματος σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών!