Πωλείται σκόνη τρεαλόζης

Όνομα προϊόντος: Σκόνη τρεαλόζης
Προδιαγραφές: 99%
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Πιστοποιητικό: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25kg
Κατασκευαστής: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Σκόνη Trehalose προς πώληση Περιγραφή

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας, η τρεαλόζη έχει αναδειχθεί ως ένα ισχυρό συστατικό, προσφέροντας απαράμιλλη προστασία και ενυδάτωση. Προερχόμενη από φυσικές πηγές όπως φυτά και μύκητες, αυτή η καινοτόμος ζάχαρη φέρνει επανάσταση στις καλλυντικές συνθέσεις προστατεύοντας το δέρμα από περιβαλλοντικές βλάβες, κλειδώνοντας την υγρασία και ενισχύοντας τη σταθερότητα του προϊόντος. Είτε σε ορούς, κρέμες ή μάσκες, η τρεαλόζη γίνεται απαραίτητο για τις σύγχρονες μάρκες ομορφιάς.

Γιατί το Trehalose είναι ένα παιχνίδι περιποίησης δέρματος

1. Κλείδωμα Superior Moisture & Επισκευή Φραγμάτων

Τρεχαλόζη λειτουργεί ως α “βιολογική ασπίδα” για τα κύτταρα του δέρματος, μιμούμενοι φυσικούς μηχανισμούς διατήρησης της υγρασίας. Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ που αποτρέπει την απώλεια νερού, καθιστώντας το ιδανικό για:

  • Ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα – Ενυδατώνει σε βάθος χωρίς λιπαρότητα.

  • Ευαίσθητο δέρμα – Ενισχύει τον φραγμό του δέρματος για να μειώσει τον ερεθισμό.

  • Αντιγηραντικές συνθέσεις – Γεμίζει τις λεπτές γραμμές διατηρώντας τη βέλτιστη ενυδάτωση.

2. Άμυνα κατά των περιβαλλοντικών στρεσογόνων παραγόντων

Η ρύπανση, η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και οι ελεύθερες ρίζες επιταχύνουν τη γήρανση και καταστρέφουν τα κύτταρα του δέρματος. Βοηθά στην καταπολέμηση αυτών των επιθετικών με:

3. Απαλή αλλά ισχυρή συμβατότητα

Σε αντίθεση με τα σκληρά δραστικά που μπορούν να ερεθίσουν, είναι:

  • Μη ερεθιστικό – Ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος με τάση για έκζεμα και του δέρματος μετά τη διαδικασία.

  • Συνεργιστικό με άλλες δραστικές ουσίες – Ενισχύει την απόδοση των πεπτιδίων, του υαλουρονικού οξέος και των ρετινοειδών.

  • pH-σταθερό – Δρα σε όξινες και αλκαλικές συνθέσεις χωρίς αποικοδόμηση.

Επιστημονικά, εγκεκριμένες από τους καταναλωτές Κορυφαίες δερματολογικές μελέτες επιβεβαιώνουν το ρόλο της τρεαλόζης σε:

Μείωση της TEWL (Trans-Epidermal Water Loss) έως και 30%.

Βελτίωση της ανθεκτικότητας του δέρματος σε σκληρά κλίματα.

Επέκταση της διάρκειας ζωής του προϊόντος σταθεροποιώντας ευαίσθητα συστατικά.

Οι καταναλωτές το λατρεύουν για την ανάλαφρη υφή του, τη μη κολλώδη αίσθηση και τα ορατά αποτελέσματα—καθιστώντας το να ξεχωρίζει τόσο στην περιποίηση της επιδερμίδας K-beauty όσο και στην ιατρική κατηγορία.

Ποια είναι η εφαρμογή της τρεαλόζης στη φροντίδα του δέρματος;

Μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε καλλυντικά, όπως κρέμες, λοσιόν, μάσκες, οροί, κρέμες βάσης, σαμπουάν, κοντίσιονερ, μους, καθαριστικά προσώπου κ.λπ., και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικά, βελτιωτικά γεύσης και βελτιωτικά ποιότητας για κραγιόν, στοματικά καθαριστικά, στοματικά αρώματα κ.λπ.
Η άνυδρη τρεαλόζη μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καλλυντικά ως παράγοντας αφυδάτωσης για φωσφολιπίδια καθώς και ένζυμα.
Μπορεί να σχηματίσει ένα ειδικό προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια των κυττάρων και η βλέννα που κατακρημνίζεται από τη μεμβράνη όχι μόνο ενυδατώνει τα κύτταρα του δέρματος, αλλά έχει επίσης τη λειτουργία της ακτινοβολίας ξένης θερμότητας.
Έχει καλή συμβατότητα, συμβατότητα και σταθερότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με πολλές καλλυντικές πρώτες ύλες για προσθήκη σε διαφορετικές κατηγορίες καλλυντικών. Για τα ίδια τα καλλυντικά, η προσθήκη τρεαλόζης έχει πολλά οφέλη, όπως η μείωση του σημείου πήξης, η παράταση της διάρκειας ζωής και η πρόληψη της διάσπασης του λαδιού.
Πώς παρασκευάζεται η σκόνη τρεαλόζης;
Είναι ένας μη αναγωγικός δισακχαρίτης που αποτελείται από δύο μόρια γλυκόζης και παράγεται βιομηχανικά μέσω μιας ενζυματικής διαδικασίας χρησιμοποιώντας άμυλο. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει συγκεκριμένα ένζυμα, όπως η συνθάση μαλτοολιγοσυλοτρεαλόζης (MTSase), για τη μετατροπή του αμύλου σε αυτό.
Από τι εξάγεται η τρεαλόζη;
Είναι ένας δισακχαρίτης της γλυκόζης, που εξάγεται από διάφορες πηγές, όπως μαγιά αρτοποιίας, μανιτάρια και άμυλο. Ενώ ιστορικά εξάγεται από μαγιά, ένας ερευνητικός ιστότοπος σημειώνει ότι μια υψηλή αναλογία εκχύλισης λαμβάνεται από θερμικά επεξεργασμένη μαγιά. Πιο πρόσφατα, έχουν αναπτυχθεί μέθοδοι για τη μαζική παραγωγή τρεαλόζης από άμυλο, καθιστώντας την μια πιο εύκολα διαθέσιμη και προσιτή πηγή.
Η ζάχαρη τρεαλόζη είναι φυσική ή συνθετική;
Είναι ένα φυσικό σάκχαρο (κρυσταλλική μορφή). «Η Hayashibara ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή τρεαλόζης μετά από μελέτες που έδειξαν ότι παρέχει εξαιρετική ενυδάτωση, είναι μόνο κατά το ήμισυ γλυκιά από την επιτραπέζια ζάχαρη και είναι σταθερή, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα τροφίμων.
Καθώς αυξάνεται η ζήτηση για απαλή αλλά αποτελεσματική περιποίηση δέρματος με οικολογική συνείδηση, είναι έτοιμη να γίνει βασικό στοιχείο στις συνθέσεις επόμενης γενιάς. Η ικανότητά του να προστατεύει, να ενυδατώνει και να επισκευάζει —ενώ ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα καθαρής ομορφιάς— το καθιστά απαραίτητο συστατικό για επωνυμίες που στοχεύουν στην καινοτομία και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Ανυψώστε τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας σας με την τρεαλόζη—την ασπίδα της φύσης για λαμπερό, ελαστικό δέρμα.

Προϊόντα που σχετίζονται

Ζητήστε προσφορά

Ανυπομονούμε να αναθεωρήσουμε τις πληροφορίες αιτήματος σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών!