Daghan ang sodium anisate powder
Ngalan sa Produkto: Sodium anisate
Susihon: 98%
CAS: 536-45-8
Panagway: Puti nga pulbos
Sertipiko: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Manufacturer: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com
Sodium anisate powder bulk Deskripsyon
Sodium Anisate kay usa ka natural nga preserbatibo ug skin conditioning agent, nga sagad gigamit sa mga kosmetiko ug mga produkto sa pag-atiman sa panit. Kini ang sodium salt sa p-anisic acid, nga nakuha gikan sa mga tanum sama sa fennel ug anise. Ang panguna nga gimbuhaton niini mao ang pagpugong sa pagtubo sa mga microorganism, sa ingon gipalugway ang estante sa kinabuhi sa mga produkto ug malikayan ang pagkadaot.
Luwas ba ang sodium anisate para sa panit?
Ang sodium anisate usa sa luwas nga sangkap nga dili makadaot sa panit. Gawas pa sa pagpreserbar sa mga produkto sa pag-atiman sa panit, gipugngan niini ang pagtubo sa bakterya ug gipakunhod ang kalihokan sa mga microorganism sa panit. Ang kadaghanan sa mga produkto sa pag-atiman sa panit nadaot sa paglabay sa panahon, busa ang kamahinungdanon sa sodium anisate.
Unsa ang girekomenda nga kantidad sa sodium anisate sa mga kosmetiko?
Ingon usa ka hilaw nga materyal, ang sodium anisate makita ingon usa ka puti nga pulbos. Ang sodium anisate labing maayo kung giporma sa pH tali sa 4.5 ug 5.5 ug sa lebel sa konsentrasyon tali sa 0.05% ug 0.4%. Gihiusa sa mga sangkap sa pag-ayo sa babag sama sa seramidad ug hyaluronic acid, kini makapauswag sa kinatibuk-ang epekto sa pag-atiman sa panit.











