Pols d'àcid poliglutàmic a l'engròs

Nom del producte: àcid poliglutàmic
CAS.NO: 25513-46-6
Especificació: 70w-200w da
Aspecte: pols blanca
Certificat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Fabricant: CNCSBIO
Contacte: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: +86-18729377217

Pols d'àcid poliglutàmic a l'engròs Descripció

Àcid poliglutàmic en pols (PGA) o poliglutamat de sodi, és un humectant i poderós hidratant que pot atraure la humitat i segellar-la. Està format per un grup de molècules d'àcid glutàmic, que són un tipus d'aminoàcid. A més de la seva propietat de retenció d'humitat, també augmenta la producció de diversos factors hidratants, donant a la pell un aspecte més jove.

Àcid poliglutàmic

Àcid poliglutàmic en pols (PGA) a la cura de la pell

Millora la retenció d'humitat en les formulacions de cura de la pell. Apte per a una àmplia gamma de productes cosmètics destinats a millorar la hidratació de la pell. Ofereix potencial en diverses indústries, com ara l'alimentació, la medicina, l'agricultura i el tractament d'aigua. La pols d'àcid poliglutàmic (PGA) ofereix diversos pesos moleculars, cadascun d'ells amb funcions diferents en la cura de la pell. Amb un pes molecular al voltant de 5k Da, PGA garanteix una fàcil penetració i absorció de la pell, mentre que PGA-Oligo combat eficaçment els radicals lliures, repara el fotoenvelliment i rejoveneix la pell.

Àcid poliglutàmic en pols

Per a què serveix el PGA?
PGA és un ingredient actiu cada cop més present en els productes cosmètics pels seus beneficis hidratants. Això ajuda a engruixir la pell i prevenir l'aparició d'arrugues.
Com s'utilitza PGA?
L'aplicació del sèrum d'àcid poliglutàmic s'ha de posar després de la neteja i abans de la crema hidratant. Si utilitzeu diversos sèrums, tingueu en compte l'ordre del més prim al més gruixut, cosa que normalment faria que el sèrum d'àcid poliglutàmic funcioni com l'últim sèrum abans de la crema hidratant.
PGA aclareix la pell?
Gràcies a les seves propietats il·luminadores, PGA ajuda a recuperar un cutis uniforme i lluminós . PGA és un ingredient molt interessant per a problemes de pell com taques marrons, cicatrius d'acne o hiperpigmentació.

Proveïdors de pols d'àcid poliglutàmic pur

Productes relacionats

Sol·licita un pressupost

Esperem revisar la informació de la vostra sol·licitud i ens posarem en contacte amb vosaltres en 24 hores!