Метилпарабен за продажба CNCSBIO
Име на продукта: Метилпарабен
Спецификация: 98%
CAS: 99-76-3
Външен вид: бял прах
Сертификат: ISO9001/HALA/FDA/Кошер
MOQ: 25 кг
Производител: CNCSBIO
WhatsApp: +86-18729377217
Имейл: sales@cosmeticraw.com
Метилпарабен за продажба CNCSBIO Описание
Метилпарабен е консервант, по-специално парабен, използван за предотвратяване на растежа на микроорганизми в различни продукти като козметика, фармацевтични продукти и храни. Това е бял, кристален прах, който се среща естествено в някои плодове и може също да бъде синтезиран. Въпреки че обикновено се считат за безопасни при ниски концентрации, съществуват някои опасения относно потенциални ендокринни смущения и алергични реакции, според екологични и здравни организации.
Какво прави метилпарабенът за вашата кожа?
Метилпарабенът е консервант и антибактериален химикал, който се среща широко в продуктите за грижа за кожата и козметиката. Ролята и ползите от грижата за кожата включват предотвратяване на микробния растеж, подобряване на стабилността на продукта, широкоспектърна активност и безопасност при ниска концентрация.
Метилпарабенът е консервант и антибактериален химикал, който се среща широко в продуктите за грижа за кожата и козметиката. Ролята и ползите от грижата за кожата включват предотвратяване на микробния растеж, подобряване на стабилността на продукта, широкоспектърна активност и безопасност при ниска концентрация.
Продуктите с метилпарабен безопасни ли са за кожата?
Прилагането на продукти за лична хигиена, съдържащи парабени - особено метилпарабен - може да доведе до увреждане на кожните клетки от ултравиолетови лъчи и нарушаване на клетъчната пролиферация (скоростта на растеж на клетките). По-специално ежедневното приложение може да доведе до повишени концентрации на метилпарабен, тъй като той не се метаболизира напълно.












