Аптовы парашок поликватерниума-51 CAS: 125275-25-4
Назва прадукту: Поликватерниум-51
CAS.NO: 125275-25-4
Спецыфікацыя: 99%
Знешні выгляд: белы парашок
Сертыфікат: ISO9001/HALA/FDA/кашэрны
MOQ: 25 кг
Вытворца: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Адрас электроннай пошты: sales@cosmeticraw.com
Аптовы парашок поликватерниума-51 CAS: 125275-25-4 Апісанне
Што такое Polyquaternium-51?
Полікватэрніум-51 гэта сінтэтычнае палімернае чацвярцічнае амоніевае злучэнне, што азначае, што гэта вялікая малекула, унікальная амфіфільная (вода- і маслалюбівыя ўласцівасці) структура мае зарад, які надае ёй кандыцыянаванне і пленкообразующие ўласцівасці для скуры і валасоў.
Для чаго выкарыстоўваецца Polyquaternium?
Полікватэрніумы знаходзяць асаблівае прымяненне ў кандыцыянерах, шампунях, мусах для валасоў, лаках для валасоў, фарбах для валасоў, асабістых змазках і растворах для кантактных лінзаў. Паколькі яны зараджаныя станоўча, яны нейтралізуюць адмоўныя зарады большасці шампуняў і бялкоў для валасоў і дапамагаюць валасам ляжаць роўна.
Якія перавагі поликватерниума?
Ён надае адчуванне гладкай аксаміцістасці і паляпшае слізгаценне і ўвільгатненне сродкаў па догляду за скурай і валасамі. Ён выкарыстоўваецца ў шэрагу прадуктаў: шампуні, крэмы, ласьёны для цела, сродкі для мыцця цела, дзіцячыя шампуні, пенныя ванны, кандыцыянеры, мыла і крэмы для галення.
Што ёсць полікватэрніум-51 у сыходзе за скурай?
Яго ўвільгатняюць ўласцівасці абумоўлены яго структурным падабенствам з ліпідамі, якія знаходзяцца ў корнеоцитах (паверхневых клетках) скуры чалавека. Такім чынам, ён працуе для захавання скурнага бар'ера і дапамагае прадухіліць страту вады.
Лепшы полікватэрніум-51 карысны для вашай скуры?
Chian polyquaternium-51 лічыцца цалкам бяспечным для выкарыстання пры канцэнтрацыі 2% або ніжэй. Усё, што вышэй, можа выклікаць лёгкае раздражненне скуры і вачэй. Ён не выклікае раздражнення і не выяўляе прыкмет алергічнай рэакцыі на скуры пры выкарыстанні да 2% у складзе.









