Глицерилглюкозид на продаж

Назва прадукту: Глицерил глюкозид
Спецыфікацыя: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Знешні выгляд: белы парашок
Сертыфікат: ISO9001/HALA/FDA/кашэрны
MOQ: 25 кг
Вытворца: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
Адрас электроннай пошты: sales@cosmeticraw.com

Glyceryl Glucoside для продажу Апісанне

Што такое глицерилглюкозид?
Ён (GG, α-d-глюкозігліцэрын) з'яўляецца натуральным вытворным гліцэрыны, які змяшчаецца ў алкагольных напоях. У апошні час GG выкарыстоўваецца ў якасці альтэрнатывы гліцэрыне ў касметычных прадуктах.

З чаго зроблена?
Глюказід капрыліл/капрыл утвараецца ў выніку рэакцыі глюкозы з кукурузы з тлустым спіртам капрынавым спіртам, які атрымліваюць з какосавага і/або пальмавага алею.

Якая карысць глицерилгликозид?
Ён дзейнічае як ахоўная малекула ад стрэсу, стымулюе і ўзмацняе функцыі клетак раслін, перашкаджае страце вады і дазваляе ім супрацьстаяць і выжываць у суровых умовах. Глицерилгликозид выкарыстоўваецца ў касметыцы ў якасці магутнага амаладжальніка і стымулятара клетак.

Рынак глицерилгликозида

У чым розніца паміж дэцыл глюкозідам і капрыл глюкозідам?
Гэта прадукт, атрыманы шляхам кандэнсацыі капрылавага спірту з глюкозай. Дэцылавы глюкозід - гэта прадукт, які атрымліваецца ў выніку кандэнсацыі дэцылавага спірту з глюкозай.

Што такое рн глицерилгликозид?
Характарыстыка прадукту: Вадкасць светлага колеру са значэннем pH у дыяпазоне 4-7.
Растваральнасць: раствараецца ў вадзе.

ёсць глицерилглюкозид добра для скуры?
Ён прапануе такія перавагі, як: – Забяспечвае эфектыўнае ўвільгатненне, прыцягваючы і звязваючы вільгаць са скурай, дапамагаючы падтрымліваць яе пругкай і увлажненной. – Падтрымлівае натуральную бар'ерную функцыю скуры, прадухіляючы страту вады і паляпшаючы яе здольнасць ўтрымліваць вільгаць.

Гэта бяспечна?
Гэта бяспечны інгрэдыент пры выкарыстанні ў канцэнтрацыях да 0,5-2%.

Колькі яго выкарыстоўваць?
Рэкамендуемае выкарыстанне: 0,1 - 15%.

Спадарожныя тавары

Запытаць прапанову

мы з нецярпеннем чакаем разгляду інфармацыі аб вашым запыце і звяжамся з вамі на працягу 24 гадзін!