Topdan asiaticoside tozu

Məhsulun adı: Asiaticoside Pudra
CAS.NO: 16830-15-2
Xüsusiyyət: 98%
Görünüşü: Ağ toz
Sertifikat: ISO9001 / Hala / FDA / Kosher
Moq: 25 kq
İstehsalçı: CNCSBIO
Əlaqə: sales@cosmeticraw.com
WhatsApp: + 86-18729377217

Topdansatış Asiaticoside tozu Təsviri

Asiaticoside Pudrası alınAsiyatikozid nə üçün istifadə olunur?
kimi dəriyə qulluq maddələri asiaticoside dərinin nəm baryerini dəstəkləməyə kömək edə bilər. Bu qəhrəman tərkib hissəsi nəmləndiricilərdə, serumlarda və kremlərdə tapıla bilər. Cicaplast seriyası kimi asiatikosidlərlə zənginləşdirilmiş dəriyə qulluq rutinindən istifadə etməklə, cildinizin nəm baryeri həssaslığı azaltmağa kömək etmək üçün gücləndirə bilər.

Bitki ekstraktı asiaticoside toz antiinflamatuar, neyroprotektiv, idrak gücləndirici, qızdırmasalıcı, antioksidant, pro-angiogenik, xərçəngə qarşı kemoterapevtik və kimyapreventiv fəaliyyət göstərən Centella-da tapılan triterpendir. MITF ilə DNT bağlanmasını azaltmaqla melanogenezi inhibə edir; nəticədə dəri ağardıcı müalicələrdə bəzən istifadə olunur. O, apoptozu induksiya edir, kaspaza 3-ün aktivləşdirilməsini artırır, TNF-α və IL-1β-nın salınmasını azaldır və döş xərçənginin heyvan modellərində şiş inkişafını və ölçüsünü boğur. Serebral işemiya/reperfuziyanın heyvan modellərində yaddaş və öyrənmə çatışmazlığını yaxşılaşdırır və IL-6, TNF-α və IL-1β səviyyələrini azaldır. LPS səbəb olduğu iltihabı və qızdırmanı azaldır, miyeloperoksidazanın fəaliyyətini azaldır və in vivo heme oksigenaz 1 (HO-1) aktivliyini artırır. Bu birləşmə həmçinin yara sağalma fəaliyyətini dəstəkləyir, hüceyrə miqrasiyasını, bağlanmasını və in vitro böyüməsini artırır.

Asiaticoside ənənəvi otdan çıxarılan aktiv maddələrdən biridir Centella Asiatica. Centella Asiatica ənənəvi Çin təbabətində uzun müddət tətbiq olunma tarixinə malikdir. Təbii ot kimi dəri yaralarının, yanıqların və digər dəri xəstəliklərinin müalicəsində geniş istifadə olunur. Son illərdə Centella Asiatica və onun aktiv tərkib hissəsi olan asiaticoside, əhəmiyyətli antiinflamatuar, bərpaedici və antioksidant xüsusiyyətlərinə görə dəriyə qulluq məhsullarında, xüsusən də iltihab əleyhinə və sakitləşdirici dəridə məşhur tərkib hissəsi olmuşdur.

Çin asiaticoside toz istehsalçıları

Asiatikosidin fəaliyyəti nədir?
Təbii asiaticoside toz olan Centella asiatica-da olan saponin birləşməsidir antioksidant fəaliyyət və Bcl-2/Bax nisbətini artırmaqla siçovullarda MPTP ilə bağlı neyrotoksiklikdən qoruya bilər.
Dəri üçün yaxşıdır?
Tərkibindəki fərdi triterpen komponentləri, madecassoside, asiatic and madecassic acid, dermatozların və dəri lezyonlarının müalicəsində əhəmiyyətli tətbiqlər göstərmişdir: exkoriations, yanıq xəsarətləri, dəri çapıqları (hipertrofik çapıqlar və keloid çapıqları), ekzema.
Dəri üçün təhlükəsizdirmi?
Qoruyucu maneəni bərpa edən ən çalışqan maddələrdən biridir. O, dərinin zədələnmiş baryerini bərpa edir və kollageni induksiya edən gücü və yüksək nəmləndirici təsiri sayəsində onu daha çox zədələnməyə qarşı gücləndirir.
Əlaqəli məhsullar

Əlaqəli məhsullar

Sitat gətirmək

Sorğu məlumatlarınızı nəzərdən keçirməyi gözləyirik və 24 saat ərzində sizinlə əlaqə saxlayacağıq!