Topdan pion toxumu yağı

Məhsulun adı: Pion toxumu yağı
Spesifikasiya: 100% təmiz təbii
CAS: 223747-88-4
Görünüş: Sarı maye
Sertifikat: ISO9001 / Hala / FDA / Kosher
Moq: 25 kq
İstehsalçı: CNCSBIO
WhatsApp: + 86-18729377217
Email: sales@cosmeticraw.com

Topdan satış pion toxumu yağı Təsviri

Pion toxumu yağı nədir?Pion toxumu yağı alın

Bütün təbiət pion toxumu yağı (PSO) Paeonia suffruticosa Andr toxumlarından hazırlanmış yeni bitki yağıdır. Hazırkı tədqiqat bu yeni resurs qidasının ağlabatan inkişafı və istifadəsi üçün PSO-nun kimyəvi profili və antioksidant fəaliyyətləri haqqında ümumi araşdırma aparmaq məqsədi daşıyırdı.

Pion yağı nəyə bənzəyir?
Peony Ətir Yağı məxmər hissi ilə daha ağır, şirin çiçəkdir. Sulu və kremli.

Pion toxumu yağı nə üçün istifadə olunur?
Sakitləşdirici və romantikdir. Bu, geri qayıda biləcəyiniz bir ətirdir, lakin fərqlidir. Yalnız bütün təbiət haqqında eşidirsinizsə pion toxumu yağı indi bir müddətdir. Əsrlər boyu o, aybaşı sancılarından tutmuş qaraciyər xəstəliklərinə qədər hər şeyi müalicə etmək üçün bitki mənşəli vasitə kimi istifadə olunurdu və indi biz əsasən kosmetikadan həzz alırıq.
edir pion ekstraktı dəri üçün yaxşıdır?
Peony dəriyə qulluq dəriyə bir çox cəhətdən fayda verir və sərbəst radikalların zədələnməsini və tünd ləkələrin potensial inkişafını minimuma endirməyə kömək edən UV şüalarının zərərli hüceyrələrinə qoruyucu təsir göstərdiyi sübut edilmişdir.
istifadə edə bilərəm pion toxumu yağı üzümdə?
pion hüceyrə ekstraktı yağlı dəri və qüsurlara meylli dərilər üçün xüsusilə tövsiyə olunan aktiv tərkib hissəsidir. Təmizləyici botanika qarışığımızda mövcuddur. Bu gecə serumu bitki ekstraktlarının sebumu tənzimləyən və iltihab əleyhinə təsiri sayəsində dərini təmizləməyə kömək edir.
Pion toxumu yağı & pomidor toxumu yağı

Əlaqəli məhsullar

Sitat gətirmək

Sorğu məlumatlarınızı nəzərdən keçirməyi gözləyirik və 24 saat ərzində sizinlə əlaqə saxlayacağıq!