פּאָדאָפיללום סמאָלע פֿאַר פאַרקויף
פּראָדוקט נאָמען: Podophyllum Resin
באַשרייַבונג: 99%
קאַס: 9000-55-9
אויסזען: ווייַס פּודער
סערטיפיקאַט: ISO9001 / HALA / FDA / קאָשער
מאָק: 25 קג
פאַבריקאַנט: CNCSBIO
ווהאַצאַפּפּ: +86-18729377217
בליצפּאָסט: sales@cosmeticraw.com
פּאָדאָפיללום סמאָלע פֿאַר פאַרקויף באַשרייַבונג
וואָס איז פּאָדאָפיללום סמאָלע?
פּאָדאָפיללום סמאָלע (Podophyllum hexandrum) איז אַ פאַבריק. די גאנצע פאַבריק איז סאַמיק אַחוץ פֿאַר די צייַטיק פרוכט. די פאַבריק סמאָלע (פּאָדאָפיללין) איז געניצט אויף די הויט. די פּאָדאָפיללום סמאָלע קומט פון די פאַבריק רייזאָום (וואָרצל). עס כּולל אַנטיאַקסאַדאַנץ און אויך טאַקסיק קעמיקאַלז.
וואָס איז פּאָדאָפיללום געניצט פֿאַר?
פּאָדאָפיללום סמאָלע ניצט צו באַזייַטיקן גוט (ניט ראַק) גראָוט, אַזאַ ווי זיכער מינים פון וואָרץ. עס אַרבעט דורך דיסטרויינג די געוועב פון דעם וווּקס. עטלעכע שעה נאָך פּאָדאָפיללום איז געווענדט צו אַ בראָדעווקע, די בראָדעווקע ווערט בלאַנטשעד (פארלירט אַלע קאָלירן). אין 24-48 שעה, די מעדיצין ז די טויט פון די געוועב.

וואָס איז די אַקטיוו ינגרידיאַנט אין פּאָדאָפיללום סמאָלע?
פּאָדאָפיללין איז אַ סמאָלע יקסטראַקטיד פון די רוץ פון פּאָדאָפיללום פּעלטאַטום (אמעריקאנער מאַנדראַקע) און פּאָדאָפיללום עמאָדי, וואָס כּולל פילע קאַמפּאַונדז, צווישן וואָס איז פּאָדאָפיללין (ווי געזונט ווי די מעדיצין [פּאָדאָפיללאָטאָקסין]). פּאָדאָפיללין איז דער הויפּט אַקטיוו קאָמפּאָנענט.
איז פּאָדאָפיללום סמאָלע טאַקסיק?
פּאָדאָפיללין סמאָלע פֿאַר יומאַנז איז עסטימאַטעד צו זיין 0.3 ג צו 0.6 ג, אָדער ווי קליין ווי אַ האַלב לעפעלע פון 25% פּאָדאָפיללין סמאָלע אין בענזאָין צומיש. עס איז אַ פאַל באַריכט פון פּאָדאָפיללין טאַקסיסאַטי אין אַ קינד אַלט 2 יאר אין מערב ליטעראַטור.
קענען איך נוצן פּאָדאָפיללין יעדער טאָג?
צולייגן צו וואָרץ צוויי מאָל טעגלעך פֿאַר 3 קאָנסעקוטיווע טעג. אויב פארלאנגט, די באַהאַנדלונג קענען זיין ריפּיטיד יעדער וואָך, פֿאַר אַ מאַקסימום פון 5 סאַקסעסיוו וואָכן, ביז די בראָדעווקע איז ניטאָ.

איז פּאָדאָפיללין סמאָלע בעסער ווי טאַקסין?
Podophyllotoxin is standardized and stable, whereas podophyllin has a variable composition. In an open comparison of self-applied podophyllotoxin 0.5% versus podophyllin 20% applied by a doctor to treat external penile warts, podophyllotoxin was more effective and gave quicker resolution than podophyllin.
What type of resin is podophyllum?
Podophyllum resin, also known as podophyllum or podophyllin, is a resin made from the roots of the American mandrake. It איז געניצט as a medication to treat genital warts and plantar warts, including in people with HIV/AIDS. It is not recommended for HPV infections without external warts.

How long should I leave podophyllum resin on skin?
צולייגן 1 קאַפּ אין אַ צייַט, אַלאַוינג צייט פֿאַר דרייינג צווישן טראפנס, ביז די אַפעקטאַד געגנט איז באדעקט. נאָך פּאָדאָפיללום איז געווענדט, לאָזן עס צו בלייַבן אויף די אַפעקטאַד געגנט פֿאַר 1 צו 6 שעה ווי דירעקטעד דורך דיין דאָקטער. דערנאָך, אַראָפּנעמען די מעדיצין דורך ונ דורך וואַשינג די אַפעקטאַד געגנט מיט זייף און וואַסער.
ווי צו נוצן פּאָדאָפיללום סמאָלע 25%?
ונ דורך רייניקן אַפעקטאַד געגנט. ניצן סאַפּלייד אַפּלאַקייטער צו צולייגן פּאָדאָפיללום סמאָלע ספּערינגלי צו ליזשאַן. ויסמיידן קאָנטאַקט מיט געזונט געוועב. לאָזן צו טרוקן ונ דורך.











