פאַרנעם ריין אַלף אַרבוטין פּודער
פּראָדוקט נאָמען: אַלף אַרבוטין פּודער
CAS.NO: 497-76-7
באַשרייַבונג: 99%
אויסזען: ווייַס פּודער
סערטיפיקאַט: ISO9001 / HALA / FDA / קאָשער
מאָק: 25 קג
פאַבריקאַנט: CNCSBIO
קאָנטאַקט: salent@cosmetcaw.com
ווהאַצאַפּפּ: +86-18729377217
פאַרנעם ריין אַלף אַרבוטין פּודער באַשרייַבונג
וואָס איז - אַרבוטין?
α-אַרבוטין, איז אַ גלייקאַסילייטיד הידראָקווינאָנע, און אַן אַנאָמער פון די געוויינטלעך געשעעניש אַרבוטין. α-אַרבוטין איז געניצט אין די קאָסמעטיק און פאַרמאַסוטיקאַל ינדאַסטריז פֿאַר זייַן הויט לייטאַנינג יפעקץ, באַהאַנדלונג פון כייפּערפּיגמאַנטיישאַן און ווי אַ סאַפער אנדער ברירה צו הידראָקווינאָנע.(3) 
וואָס טוט אַלף אַרבוטין טאָן צו דיין הויט?
ריין אַלף אַרבוטין פּודער יפעקטיוולי לייטאַנז און ראַדוסאַז ווו-ינדוסט פּיגמאַנטיישאַן און פריי ראַדאַקאַלז, אָן ינקריסינג זון סענסיטיוויטי. עס פיידז דיסקאַלעריישאַן געפֿירט דורך אָנצינדונג און ינווייראַנמענאַל סטרעסערז בשעת אָוונט הויט טאָן. אַרבוטין פּודער אויך אַדרעסז גלייקיישאַן, צוקער-ינדוסט הויט סלאָונאַס און אָנווער פון ילאַסטיסאַטי.(4)
What is the difference between a arbutin and B arbutin?
Alpha-arbutin and deoxyarbutin are synthetic forms of arbutin, while beta-arbutin is the plant-derived form of arbutin. Both forms of arbutin suppress melanin production, but studies have shown that alpha-arbutin is more stable and is estimated to be more than 10 times stronger than beta-arbutin.
Where to buy alpha arbutin powder?
קאָנטאַקט: salent@cosmetcaw.com
CNCSBIO: Bulk pure alpha arbutin powder
צאָלונג תּנאָים: 100% ט / ה אין שטייַגן (באַנק אַריבערפירן)
עקספּרעס תּנאָים: 3 טעג נאָך ריסיווינג דיין צאָלונג
שיפּינג: דורך לופט, ים, קעריער (FedEx, DHL, USPS)



