Eyona nto icocekileyo 99.5% triacetin yokuthengisa

Igama leMveliso: Triacetin
Ukucaciswa: 99%
CAS: 102-76-1
Imbonakalo: Ulwelo olungenambala
Isiqinisekiso: ISO9001 / HALA / FDA / FDA / Kosher
I-Moq: 25kg
Umvelisi: CNCSBIO
I-imeyile: I-Sales@cosmetictictraw.com

Eyona nto icocekileyo yi-99.5% ye-Triacetin ethengiswayo Inkcazo

Yintoni i-triacetin?Izibonelelo zeTriacetin ​
I-Triacetin Yikhompawundi ephilayo enefomula C₃H₅(OCOCH₃)₃. Ihlelwa njenge-triglyceride, i-triester ye-glycerol ene-acetic acid. Lulwelo olungenambala, olubonakalayo, nolungenavumba neqondo lokubila eliphezulu kunye nendawo ephantsi yokunyibilika.
Yintoni i triacetin kukhathalelo lwesikhumba?
I-Triacetin isetyenziswa ngokubanzi kwizithambiso ngenxa yeenzuzo zayo ezahlukeneyo. Njenge-emollient, inceda ukuthambisa kunye nokuthambisa ulusu, ukuphucula ukuthungwa kwayo kunye nokugudiswa. Ikwasebenza njenge-solvent, inceda ukunyibilikisa izithako ezisebenzayo kunye nokuphucula ukuzinza okupheleleyo kweendlela zokuthambisa. Akukho mgangatho umiselweyo wokusetyenziswa okucetyiswayo kwe-triacetin kwi-cosmetic moisturizing, kuba ukusetyenziswa kwayo kuya kwahluka ngokuxhomekeke kuhlobo oluthile lwemveliso, iimfuno zokufumisa, kunye ne-synergy yezinye izithako.
1. Izinto ezichaphazela ukusetyenziswa
Uhlobo lweMveliso: Kwi-lotions kunye ne-creams, umxholo ophezulu (ofana ne-5-10%) udla ngokufuneka ukubonelela ngemiphumo emihle yokuthambisa.
Iimfuno zokuthambisa: Kwiimveliso ezisetyenziselwa ulusu olomileyo okanye kwindawo eyomileyo, ukusetyenziswa kunokufuneka kwandiswe ngokufanelekileyo.
Ezinye izithako: I-synergy kunye nezinye izithako ezithambisayo (ezifana ne-glycerin, i-hyaluronic acid, njl.) nazo ziyakuchaphazela ukusetyenziswa kwayo.
2. Uluhlu losetyenziso olucetyiswayo
Kwizinto zokuthambisa, ukusetyenziswa kwe-triacetin ngokuqhelekileyo kuphakathi kwe-0.1-10%. Ukusetyenziswa okuthe ngqo kufuneka kuhlengahlengiswe ngokweempawu zemveliso kunye nenjongo yokusetyenziswa.
3. Amanyathelo okhuseleko
Ukusetyenziswa kwe-triacetin kwizithambiso kukhuselekile, kodwa ukusetyenziswa ngokugqithisileyo kunokubangela ukuvakala kwegreasy esikhumbeni. Ngoko ke, kucetyiswa ukuba ulungelelanise isixa ngokweemfuno zemveliso kunye nomphumo wokusetyenziswa.
Isebenzisa i-Triacetin
Isetyenziselwa ntoni i-triacetin?
Isetyenziswe iminyaka engaphezu kwe-75 kuluhlu olubanzi lokusetyenziswa, kubandakanywa i-cosmetic biocide (idla ngokuba yi-fungicide), i-plasticizer, i-solvent kwi-cosmetic formulas, i-additive yokutya (njenge-flavoring agent kunye ne-adjuvant), kunye ne-binder yezinto ezinokutsha kwi-rocket propellants. Kwishishini lamachiza, i-triacetin isetyenziswa ngokubanzi njenge-agent e-antifungal kunye ne-plasticizer yokuvelisa i-capsules kunye ne-capsule coatings.
1. Isiphumo seHygroscopic: I-Triacetin inokufunxa umswakama kwimekobume kwaye yenze ifilimu encinci yokuthambisa kwindawo yolusu ukukhusela ukulahleka komswakama.
2. Ukufakwa kwamanzi: Idityaniswe nezinto ezithambisa ulusu zendalo (ezifana ne-glycerol), i-triacetin iphucula i-hydration yolusu kwaye yenza ulusu lube ngakumbi.
3. Ukuthamba: Njenge-solvent, i-triacetin inceda ezinye izithako zokuthambisa zingene eluswini ngcono kwaye zenze iziphumo zazo zokuthambisa.
I-Triacetin ibonelela ngeziphumo ezisebenzayo zokuthambisa izithambiso ngeendlela ezininzi ezinje ngokufunxa ukufuma, ukufakwa kwamanzi kunye nokukhuthazwa kokungena.
Ngaba i-triacetin sisilondolozi?
I-Triacetin isebenza ekuncedeni ukunyibilika kunye nokunciphisa izinto, ukudala ukuqulunqwa okuhambelanayo. Inceda ekwandiseni ubomi beshelufu yemveliso njengento yokukhusela, ukuthintela ukukhula kwezinto ezingafunekiyo ngaphakathi kwemveliso.
Yintoni i-triacetin kwiivithamini?
I-Triacetin (C9H14O6), ekwabizwa ngokuba yi-glyceryl triacetate, sisixhobo soxubo mayeza esisetyenziswa ekwenzeni iicapsules kunye neetafile, kwaye isetyenziswe njenge-humectant, i-plasticizer, kunye ne-solvent. Ilulwelo, kwaye ivunyiwe yi-FDA njengesongezo sokutya.
Kutheni i-triacetin ingalunganga kuwe?
I-Triacetin supplement ibangele ukucaphuka kwamehlo kodwa akukho konzakala. I-Triacetin yayingekho i-mutagenic. Nangona kwakungekho datha yetyhefu yokuzala kunye nophuhliso, i-Triacetin yaxutywa ngokukhawuleza kwi-glycerol kunye ne-acetic acid kwaye ezi khemikhali zazingekho i-toxins yophuhliso.
Ziziphi iziphumo ebezingalindelekanga ze-triacetin?
Abantu abaninzi abasebenzisa le mveliso abanayo imiphumo emibi kakhulu. Tshela ugqirha wakho ngokukhawuleza ukuba unayo nayiphi na imiphumo emibi kakhulu, kubandakanywa: utshintsho lwengqondo / lwemizwelo (njengokudideka, i-hallucinations), ukukhala ezindlebeni, ubunzima bokuchama, utshintsho lombono (njengombono ophazamisayo / kabini).

Iimveliso ezinxulumene noko

Cela isicatshulwa

Sijonge phambili ekuhloleni ulwazi lwakho lwesicelo kwaye siya kunxibelelana nani kwiiyure ezingama-24!