I-Glyceryl Glucoside yentengiso
Igama leMveliso: Glyceryl glucoside
Ukucaciswa: 98%
I-CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Imbonakalo: ipowder emhlophe
Isiqinisekiso: ISO9001 / HALA / FDA / FDA / Kosher
I-Moq: 25kg
Umvelisi: CNCSBIO
Whatsapp: + 86-1829377217
I-imeyile: I-Sales@cosmetictictraw.com
IGlyceryl Glucoside iyathengiswa Inkcazo
Yintoni i-glyceryl glucoside?
It (GG, α-d-glucosyglycerol) yimveliso ye-glycerol yendalo efumaneka kwiziselo ezinxilisayo. Kutshanje i-GG isetyenziswe njengenye indawo ye-glycerol kwiimveliso zokuthambisa.
Yenziwe ngantoni?
I-Caprylyl / i-capryl glucoside iveliswa yi-reaction ye-glucose kwi-corn kunye ne-fatty alcohol capric alcohol, efumaneka kwi-coconut kunye / okanye ioli yesundu.
Yintoni ukusetyenziswa glyceryl glucoside?
Isebenza njengemolekyuli ekhuselayo yoxinzelelo, ivuselela kwaye ikhulise imisebenzi yeeseli zesityalo, inqanda ilahleko yamanzi kwaye ibavumele ukuba baxhathise kwaye baphile kwiindawo ezinzima. IGlyceryl glucoside isetyenziswa kwizithambiso njengesixhobo esinamandla sokuchasa ukuguga kunye ne-agent evuselela iiseli.
Yintoni umahluko phakathi kwe-decyl glucoside kunye ne-capryl glucoside?
Yimveliso efunyenwe yi-condensation ye-caprylic alcohol kunye ne-glucose. I-Decyl glucoside yimveliso efunyenwe kwi-condensation ye-decyl alcohol kunye ne-glucose.
Yintoni pH ye glyceryl glucoside?
Iimpawu zeMveliso: Ulwelo olunemibala ekhanyayo kunye nexabiso le-pH kuluhlu lwe-4-7.
Ukunyibilika: Inyibilika emanzini.
Ngaba glyceryl Glucoside lulungele ulusu?
Inika uncedo olunje: – Ibonelela nge-hydration esebenzayo ngokutsala kunye nokubopha ukufuma eluswini, inceda ukuyigcina igcwele kwaye ifumile. – Ixhasa umsebenzi wesithintelo sendalo solusu, ukuthintela ukulahleka kwamanzi kunye nokuphucula amandla ayo okugcina umswakama.
Ngaba ikhuselekile?
Isithako esikhuselekileyo xa sisetyenziselwa ukuya kugxininiso lwe-0.5-2%.
Ingakanani ukuyisebenzisa?
Ukusetyenziswa okucetyiswayo: 0.1 - 15%.












