Katta alfa arbutin kukuni
Mahsulot nomi: Alpha arbutin kukuni
CAS.NO: 497-76-7
Shikastlantirish: 99%
Tashqi ko'rinishi: Oq kukun
Sertifikat: ISO9001 / Xala / Fda / Kosher
MOQ: 25kg
Ishlab chiqaruvchi: CNCSBIO
Kontakt: sales@cosmeticraw.com
Whatsapp: + 86-18729377217
Ommaviy sof alfa arbutin kukuni Tavsif
-Arbutin nima?
a-Arbutin, glikosillangan gidroxinon va tabiiy arbutinning anomeridir. a-Arbutin kosmetika va farmatsevtika sanoatida terini oqartirish, giperpigmentatsiyani davolash va gidrokinonga xavfsizroq alternativ sifatida ishlatiladi.(3) 
Alfa arbutin teringizga nima qiladi?
Sof alfa arbutin kukuni quyosh sezgirligini oshirmasdan, UV ta'sirida pigmentatsiya va erkin radikallarni samarali ravishda yoritadi va kamaytiradi. Kechqurun terining ohangida yallig'lanish va atrof-muhit ta'siridan kelib chiqqan rang o'zgarishini yo'qotadi. Arbutin kukuni, shuningdek, glikatsiyani, shakarni qo'zg'atadigan terining sarg'ayishini va elastiklikni yo'qotishini bartaraf qiladi.(4)
Arbutin va B arbutin o'rtasidagi farq nima?
Alfa-arbutin va deoksiyarbutin arbutinning sintetik shakllari, beta-arbutin esa arbutinning o'simlikdan olingan shaklidir. Arbutinning ikkala shakli ham melanin ishlab chiqarishni bostiradi, ammo tadqiqotlar shuni ko'rsatdiki, alfa-arbutin yanada barqaror va beta-arbutinga qaraganda 10 baravar kuchliroqdir.
Alfa arbutin kukunini qayerdan sotib olish mumkin?
Kontakt: sales@cosmeticraw.com
CNCSBIO: ommaviy sof alfa arbutin kukuni
To'lov shartlari: 100% T / T (bank o'tkazmasi)
Yetkazib berish shartlari: To'lovni olganingizdan 3 kun
Yetkazib berish: havo, dengiz, kurerlik (FedEx, DHL, USPS)



