Оптова ціна акцій Титановий діоксид порошок

Назва продукту: порошок діоксиду титану
Специфікація: 98%
CAS: 1317-70-0
Зовнішній вигляд: коричнево-жовтий порошок
Сертифікат: ISO9001/HALA/FDA/KOSHER
MOQ: 25 кг
Виробник: CNCSBIO
WhatsApp: +86-18729377217
Електронна пошта: sales@cosmeticraw.com

Оптова біржова ціна Порошок діоксиду титану Опис

Що таке порошок діоксиду титану?Порошок діоксиду титану ціна заводів

Нанопорошок діоксиду титану, отриманий з природних мінералів. Іноді його називають TiO2, титановий білий або CI 77891, він використовується протягом багатьох років у різноманітних продуктах, включаючи фармацевтику та косметику.

Чи корисний діоксид титану для відбілювання шкіри?
Діоксид титану не освітлює шкіру в традиційному розумінні видалення меланіну. Це може надати шкірі трохи білого або непрозорого вигляду, що може зробити плями або нерівний тон шкіри менш помітними.

Чим корисний порошок діоксиду титану?
Крім сонцезахисних засобів, діоксид титану також є поширеним інгредієнтом косметичних продуктів, таких як тональні креми, BB креми та пудри. Його світловідбиваючі властивості допомагають освітлити шкіру, зменшити видимість недоліків і забезпечити гладке більш рівне покриття.

Сонцезахисний порошок діоксиду титану

Чи безпечний діоксид титану для вашої шкіри?
Діоксид титану не проникає крізь здорову шкіру та не становить місцевого чи системного ризику для здоров’я людини через вплив на шкіру.

Супутні продукти

Запитайте цитату

Ми з нетерпінням чекаємо перегляду інформації про ваш запит, і ми будемо контактувати з вами протягом 24 годин!