Best purity 99.5% Triacetin​ for sale

Ürün Adı: Triasetin
Şartname:% 99
CAS: 102-76-1
Görünüm: Renksiz sıvı
Sertifika: ISO9001/Hava/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Üretici: CNCSbio
E-posta: sales@cosmeticraw.com

Best purity 99.5% Triacetin​ for sale Description

Triasetin nedir?Triasetin faydaları ​
Triasetin C₃H₅(OCOCH₃)₃ formülüne sahip organik bileşiktir. Gliserolün asetik asit ile triesteri olan bir trigliserit olarak sınıflandırılır. Yüksek kaynama noktasına ve düşük erime noktasına sahip, renksiz, viskoz ve kokusuz bir sıvıdır.
Nedir cilt bakımında triasetin?
Triasetin, çeşitli faydaları nedeniyle kozmetikte yaygın olarak kullanılmaktadır. Yumuşatıcı olarak cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya, dokusunu ve pürüzsüzlüğünü iyileştirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda bir solvent görevi görerek aktif bileşenlerin çözülmesine yardımcı olur ve kozmetik formülasyonların genel stabilitesini arttırır. Triasetin'in kozmetik nemlendirmede önerilen kullanımına ilişkin sabit bir standart yoktur, çünkü kullanımı spesifik ürün tipine, nemlendirme ihtiyaçlarına ve diğer bileşenlerin sinerjisine bağlı olarak değişecektir.
1. Kullanımı etkileyen faktörler
Ürün tipi: Losyon ve kremlerde, iyi nemlendirme etkisi sağlamak için genellikle daha yüksek bir içeriğe (%5-10 gibi) ihtiyaç duyulur.
Nemlendirme ihtiyaçları: Kuru ciltlerde veya kuru ortamlarda kullanılan ürünlerin kullanımının uygun şekilde arttırılması gerekebilir.
Diğer bileşenler: Diğer nemlendirici bileşenlerle (gliserin, hyaluronik asit vb.) sinerji de kullanımını etkileyecektir.
2. Önerilen kullanım aralığı
Kozmetikte triasetin kullanımı genellikle %0,1-10 arasındadır. Spesifik kullanım, ürünün özelliklerine ve kullanım amacına göre ayarlanmalıdır.
3. Güvenlik önlemleri
Triasetin'in kozmetikte kullanımı güvenlidir ancak aşırı kullanımı ciltte yağlı hissin artmasına neden olabilir. Bu nedenle ürünün ihtiyacına ve kullanım etkisine göre miktarının ayarlanması tavsiye edilir.
Triasetin'in kullanım alanları
Triasetin ne için kullanılır?
Kozmetik biyosit (çoğunlukla fungisit olarak), plastikleştirici, kozmetik formüllerde çözücü, gıda katkı maddesi (tatlandırıcı madde ve yardımcı madde olarak) ve katı roket itici gazlarındaki yanıcı malzeme için bağlayıcı olarak 75 yılı aşkın süredir geniş bir kullanım yelpazesinde kullanılmaktadır. Triasetin, kapsül ve tablet üretiminde farmasötik bir yardımcı madde olarak kullanılır. Farmasötik endüstrisinde triasetin, mantar önleyici bir madde olarak ve kapsüller ve kapsül kaplamaları üretiminde plastikleştirici olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır. Triasetin, kozmetikte önemli bir nemlendirici etkiye sahiptir ve bu esas olarak aşağıdaki mekanizmalarla elde edilir:
1. Higroskopik etki: Triasetin çevreden nemi emebilir ve nem kaybını önlemek için cilt yüzeyinde ince bir nemlendirici film oluşturabilir.
2. Hidrasyon: Triasetin, cildin doğal nemlendirici faktörleriyle (gliserol gibi) birleştiğinde cildin nemini artırır ve cildin daha fazla nemlenmesini sağlar.
3. Yumuşaklık: Bir çözücü olarak triasetin, diğer nemlendirici bileşenlerin cilde daha iyi nüfuz etmesine ve nemlendirici etkilerini göstermesine yardımcı olur.
Triasetin, nem emilimi, hidrasyon ve penetrasyonun teşvik edilmesi gibi birçok mekanizma yoluyla kozmetikler için etkili nemlendirici etkiler sağlar.
Triasetin koruyucu mu?
Triasetin, tutarlı bir formülasyon oluşturarak maddelerin çözülmesine ve seyreltilmesine yardımcı olmak için çalışır. Bir koruyucu olarak ürünün raf ömrünün uzatılmasına yardımcı olur ve ürün içinde istenmeyen maddelerin büyümesini engeller.
Vitaminlerde triasetin nedir?
Triasetin Gliseril triasetat olarak da bilinen (C9H14O6), kapsül ve tabletlerin üretiminde kullanılan farmasötik bir yardımcı maddedir ve nemlendirici, plastikleştirici ve çözücü olarak kullanılmıştır. Sıvı bir maddedir ve FDA tarafından gıda katkı maddesi olarak onaylanmıştır.
Triasetin sizin için neden kötü?
Triasetin takviyesi göz tahrişine neden oldu ancak yaralanma olmadı. Triasetin mutajenik değildi. Üreme ve gelişimsel toksisite verileri mevcut olmamasına rağmen, Triasetin hızla gliserol ve asetik asite metabolize edildi ve bu kimyasallar gelişimsel toksinler değildi.
Triasetinin yan etkileri nelerdir?
Bu ürünü kullanan birçok kişide ciddi yan etkiler görülmemektedir. Aşağıdakiler dahil ciddi yan etkileriniz varsa derhal doktorunuza bildirin: zihinsel/ruh hali değişiklikleri (kafa karışıklığı, halüsinasyonlar gibi), kulaklarda çınlama, idrar yapmada zorluk, görme değişiklikleri (bulanık/çift görme gibi).

İlgili Ürünler

Teklif isteyin

İstek bilgilerinizi incelemeyi dört gözle bekliyoruz ve 24 saat içinde sizinle iletişim halinde olacağız!