Satılık Gliseril Glukozit

Ürün Adı: Gliseril glukozit
Specification: 98%
CAS: 22160-26-5/100402-60-6
Görünüm : Beyaz Toz
Sertifika: ISO9001/Hava/FDA/Kosher
MOQ: 25kg
Üretici: CNCSbio
Whatsapp: +86-18729377217
E-posta: sales@cosmeticraw.com

Satılık Gliseril Glukozit Açıklama

Gliseril glukozit nedir?
(GG, α-d-glukosigliserol) alkollü içeceklerde bulunan doğal bir gliserol türevidir. GG son zamanlarda kozmetik ürünlerde gliserole alternatif olarak kullanılmaya başlandı.

Neyden yapılmış?
Kaprilil/kapril glikozit, mısırdan elde edilen glikozun, hindistancevizi ve/veya hurma yağından elde edilen yağlı alkol kaprik alkol ile reaksiyonuyla üretilir.

Ne işe yarar? gliseril glikozit?
Stresten koruyucu bir molekül görevi görür, bitkinin hücre fonksiyonlarını uyarır ve artırır, su kaybını engeller ve zorlu ortamlara karşı direnç göstermelerini ve hayatta kalmalarını sağlar. Gliseril glukozit kozmetikte güçlü bir yaşlanma karşıtı ve hücre uyarıcı madde olarak kullanılır.

Gliseril glikozit pazar?

Desil glikozit ve kapril glikozit arasındaki fark nedir?
Kaprilik alkolün glikozla yoğunlaştırılmasıyla elde edilen üründür. Desil glikozit, desil alkolün glikozla yoğunlaştırılmasından elde edilen üründür.

PH'ı nedir? gliseril glikozit?
Ürün özellikleri: pH değeri 4-7 aralığında olan açık renkli sıvı.
Çözünürlük: Suda çözünür.

öyle mi gliseril Glukozit cilde iyi gelir mi?
Aşağıdaki gibi faydalar sunar: – Cilde nemi çekip bağlayarak etkili bir nemlendirme sağlar, cildin dolgun ve nemli kalmasına yardımcı olur. – Cildin doğal bariyer fonksiyonunu destekleyerek su kaybını önler ve nem tutma yeteneğini geliştirir.

Güvenli mi?
%0,5-2 konsantrasyonlara kadar kullanıldığında güvenli bir içeriktir.

Ne kadar kullanılmalı?
Önerilen kullanım: %0,1 – 15.

İlgili Ürünler

Teklif isteyin

İstek bilgilerinizi incelemeyi dört gözle bekliyoruz ve 24 saat içinde sizinle iletişim halinde olacağız!