Partihandel polyquaternium-51 pulver CAS: 125275-25-4

Produktnamn: Polyquaternium-51
CAS.NR: 125275-25-4
Specifikation: 99 %
Utseende: Vitt pulver
Certifikat: ISO9001/HALA/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Tillverkare: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-post: sales@cosmeticraw.com

Partihandel polyquaternium-51 pulver CAS: 125275-25-4 Beskrivning

Vad är Polyquaternium-51?Polyquaternium-51

Polyquaternium-51 är en syntetisk, polymer kvaternär ammoniumförening, vilket betyder att det är en stor molekyl vars unika amfifila (vatten- och oljeälskande egenskaper) struktur har en laddning som ger den konditionering och filmbildande egenskaper för hud och hår.

Vad används Polyquaternium till?
Polyquaterniums hitta speciell tillämpning i balsam, schampo, hårmousse, hårspray, hårfärgningsmedel, personligt glidmedel och kontaktlinslösningar. Eftersom de är positivt laddade neutraliserar de de negativa laddningarna i de flesta schampon och hårproteiner och hjälper håret att ligga platt.

Vilka är fördelarna med polyquaternium?
Den ger en jämn sammetslen känsla och förbättrar glid och återfuktning i hud- och hårvårdsprodukter. Det används i en mängd produkter: schampon, krämer, kroppslotioner, kroppstvätt, babyschampo, bubbelbad, balsam, tvål och rakkräm.

Vad är polyquaternium-51 inom hudvård?
Dess fuktighetsbevarande egenskaper beror på dess strukturella likhet med lipider som finns i korneocyterna (ytcellerna) i mänsklig hud. Som sådan fungerar den för att bevara hudens barriär och hjälpa till att förhindra vattenförlust.

Är best polyquaternium-51 bra för din hud?
Chian polyquaternium-51 anses vara helt säker för användning vid 2% koncentration eller lägre. Allt ovanför det kan orsaka lätt irritation på din hud och ögon. Det är icke-irriterande och visar inga tecken på allergisk reaktion på huden när den används upp till 2 % i formuleringen.

Tillverkare av Polyquaternium-51

Relaterade produkter

Begära en offert

Vi ser fram emot att granska din begäran om information och vi kommer att ha kontakt med dig inom 24 timmar!