Pjesa më e madhe e vajit të hidrogjenizuar

Emri i produktit: Vaj ricini i hidrogjenizuar
Specifikimi: 99%
CAS: 8001-78-3
Pamja: Lëng pa ngjyrë në të verdhë
Certifikata: ISO9001/Hala/FDA/Kosher
MOQ: 25 kg
Prodhuesi: CNCSBIO
Whatsapp: +86-18729377217
E-mail: sales@cosmeticraw.com

Vaj ricini i hidrogjenizuar me shumicë Përshkrimi

Çfarë është vaji i kastorit të hidrogjenizuar?

Të hidrogjenizuara Vaji i ricinit, i njohur gjithashtu si dylli i ricinit, rrjedh nga kokrrat e ricinit (Ricinus communis), i cili është zakonisht një lëng në temperaturën e dhomës, i cili është përpunuar duke shtuar hidrogjen për ta bërë atë më të qëndrueshëm dhe për të rritur pikën e shkrirjes në mënyrë që të jetë i ngurtë në temperaturën e dhomës.

Për çfarë përdoret vaji i kastorit të hidrogjenizuar?
Ka përdorime të shumta të vajit të ricinit të hidrogjenizuar në prodhimin e produkteve të kujdesit personal, veçanërisht si një agjent zbutës dhe trashës në pomadat dhe deodorantët, si dhe produkte për kujdesin e flokëve dhe kozmetikë të caktuar.

Vaji i ricinit i hidrogjenizuar është komedogjen

A është vaji i ricinit i hidrogjenizuar i mirë për lëkurën e yndyrshme?
Bën që grimcat e papastërtive me vaj të pranishëm në lëkurë të shpëlahen lehtësisht nga lëkura me ujë. Ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga infeksionet si puçrrat, pasi ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit vaj-ujë në lëkurë. Formon një shtresë mbrojtëse në lëkurë dhe redukton humbjen e lagështisë nga lëkura.

Cili është ndryshimi midis vajit të kastorit dhe vajit të pluhurit të hidrogjenizuar?
Vaj kastor i hidrogjenizuar, i njohur gjithashtu si dylli i ricinit, rrjedh nga kokrrat e ricinit (Ricinus communis), i cili zakonisht është një lëng në temperaturën e dhomës, i cili është përpunuar duke shtuar hidrogjen për ta bërë atë më të qëndrueshëm dhe rrit pikën e shkrirjes në mënyrë që të jetë i ngurtë në temperaturën e dhomës.

Vaj kastori i hidrogjenizuar Peg-40 për flokë

Çfarë ndodh nëse aplikojmë vaj ricini në fytyrë çdo ditë?
Reduktimi i fryrjes: Vaji i ricinit ka veti anti-inflamatore, të cilat mund të ndihmojnë në reduktimin e ënjtjes dhe ënjtjes. Mund të zvogëlojë gjithashtu madhësinë e puçrrave të përflakur ose qeskave të syve. Hidratues: Lagështia e mban lëkurën tuaj të duket e re dhe me shkëlqim. Lagështia gjithashtu parandalon rrudhat.

A është vaji i hidrogjenizuar i mirë për flokët?
Niveli i pH i vajit të kastorit të hidrogjenizuar imiton nga afër atë të flokëve të njeriut, duke ndihmuar në ruajtjen e ekuilibrit natyror të pH të flokëve, i cili është thelbësor për integritetin e kutikulave dhe shëndetin e përgjithshëm të flokëve.

A mund ta lë vaj ricini gjatë natës në fytyrën time?
A mund ta lini vajin e kastorit në fytyrë gjatë natës? Në përgjithësi, po. Por shikoni për shenja acarimi dhe bëni një test patch në lëkurën tuaj përpara se ta bëni këtë për të kontrolluar për ndonjë reagim të mundshëm.

Produkte të lidhura

Kërkoni një ofertë

ne presim të shqyrtojmë informacionin e kërkesës suaj dhe do të jemi në kontakt me ju brenda 24 orëve!