Nadiifinta ugu fiican ee 99.5% Triacetin oo iib ah
Magaca Alaabta: Triacetin
XUQUUQDA: 99%
CAS: 102-76-1
Muuqaalka: dareere aan midab lahayn
Shahaadada: Iso9001 / Xalal / FDA / kosher
MOQ: 25kg
Soo-saare: cncsbio
E-mayl: iimayl@cosmeticraw.com
Nadiifinta ugu fiican 99.5% Triacetin iibka Sharaxaada
Triacetin waa isku dhafka dabiiciga ah ee leh caanaha C₃H₅(OCOCH₃)₃. Waxa loo kala saaraa sida triglyceride, triester of glycerol with acetic acid. Waa dareere aan midab lahayn, fir-fircoon, oo aan ur lahayn oo leh bar karsan oo sarreeya iyo dhibic dhalaalkeedu hooseeyo.
Waa maxay triacetin ee daryeelka maqaarka?
Triacetin waxaa si weyn loogu isticmaalaa isqurxinta faa'iidooyinkeeda kala duwan. Sida emollient, waxay ka caawisaa qoyaan iyo jilcinta maqaarka, hagaajinta qaabkeeda iyo jilicsanaanta. Waxa kale oo ay u shaqeysaa sidii dareere, ka caawinta in ay milmaan maaddooyinka firfircoon iyo kor u qaadida xasiloonida guud ee hababka qurxinta. Ma jiro halbeeg go'an oo loogu talagalay isticmaalka triacetin ee lagu taliyey ee huurka qurxinta, sababtoo ah isticmaalkeedu wuu kala duwanaan doonaa iyadoo ku xiran nooca badeecada gaarka ah, baahida qoyaanka, iyo isku-dhafka maaddooyinka kale.
1. Waxyaabaha saameeya isticmaalka
Nooca badeecada: Kareemada iyo kiriimyada, maadada sare (sida 5-10%) ayaa badanaa looga baahan yahay inay bixiso saameyn qoyaan wanaagsan.
Baahida qoyaanka: Alaabooyinka loo isticmaalo maqaarka engegan ama meelaha engegan, isticmaalku waxa uu u baahan karaa in si habboon loo kordhiyo.
Maaddooyinka kale: Isku-dhafka maaddooyinka kale ee qoyan (sida glycerin, hyaluronic acid, iwm.) waxay sidoo kale saameyn doontaa isticmaalkeeda.
2. Xadka isticmaalka ee lagu taliyay
Qurxinta, isticmaalka triacetin inta badan waa inta u dhaxaysa 0.1-10%. Isticmaalka gaarka ah waa in lagu hagaajiyaa si waafaqsan sifooyinka alaabta iyo ujeedada isticmaalka.
3. taxaddarrada badbaadada
Isticmaalka triacetin ee walxaha la isku qurxiyo waa badbaado, laakiin isticmaalka xad dhaafka ah wuxuu keeni karaa dareen dufan ah oo maqaarka ah. Sidaa darteed, waxaa lagu talinayaa in la hagaajiyo qaddarka iyadoo loo eegayo baahida alaabta iyo saameynta isticmaalka.
Triacetin waxaa si weyn loogu isticmaalaa isqurxinta faa'iidooyinkeeda kala duwan. Sida emollient, waxay ka caawisaa qoyaan iyo jilcinta maqaarka, hagaajinta qaabkeeda iyo jilicsanaanta. Waxa kale oo ay u shaqeysaa sidii dareere, ka caawinta in ay milmaan maaddooyinka firfircoon iyo kor u qaadida xasiloonida guud ee hababka qurxinta. Ma jiro halbeeg go'an oo loogu talagalay isticmaalka triacetin ee lagu taliyey ee huurka qurxinta, sababtoo ah isticmaalkeedu wuu kala duwanaan doonaa iyadoo ku xiran nooca badeecada gaarka ah, baahida qoyaanka, iyo isku-dhafka maaddooyinka kale.
1. Waxyaabaha saameeya isticmaalka
Nooca badeecada: Kareemada iyo kiriimyada, maadada sare (sida 5-10%) ayaa badanaa looga baahan yahay inay bixiso saameyn qoyaan wanaagsan.
Baahida qoyaanka: Alaabooyinka loo isticmaalo maqaarka engegan ama meelaha engegan, isticmaalku waxa uu u baahan karaa in si habboon loo kordhiyo.
Maaddooyinka kale: Isku-dhafka maaddooyinka kale ee qoyan (sida glycerin, hyaluronic acid, iwm.) waxay sidoo kale saameyn doontaa isticmaalkeeda.
2. Xadka isticmaalka ee lagu taliyay
Qurxinta, isticmaalka triacetin inta badan waa inta u dhaxaysa 0.1-10%. Isticmaalka gaarka ah waa in lagu hagaajiyaa si waafaqsan sifooyinka alaabta iyo ujeedada isticmaalka.
3. taxaddarrada badbaadada
Isticmaalka triacetin ee walxaha la isku qurxiyo waa badbaado, laakiin isticmaalka xad dhaafka ah wuxuu keeni karaa dareen dufan ah oo maqaarka ah. Sidaa darteed, waxaa lagu talinayaa in la hagaajiyo qaddarka iyadoo loo eegayo baahida alaabta iyo saameynta isticmaalka.
Waa maxay triacetin loo isticmaalo?
Waxaa loo isticmaalay in ka badan 75 sano ee isticmaalka ballaaran oo kala duwan, oo ay ku jiraan biocide la isku qurxiyo (inta badan sida fungicides ah), plasticizer, milmaha ee qaaciidooyinka la isku qurxiyo, lagu daro cuntada (sida wakiilka dhadhanka iyo adjuvant), iyo sida xidhe ah oo loogu talagalay walxaha guban in propellants adag-gantaal.Triacetin waxaa loo isticmaalaa sida farmashiyaha ah ee capients. Warshadaha dawooyinka, triacetin waxaa si balaadhan loogu isticmaalaa sida wakiilka antifungal iyo sida balaastiig ah ee wax soo saarka kaabsoosha iyo kaabsoosha.
1. Saamaynta Hygroscopic: Triacetin waxay nuugi kartaa qoyaanka deegaanka waxayna samayn kartaa filim qoyaan khafiif ah oo maqaarka ah si looga hortago luminta qoyaanka.
2. Fuuq-baxa: Marka lagu daro arrimaha qoyaanka dabiiciga ah ee maqaarka (sida glycerol), triacetin waxay wanaajisaa fuuq-baxa maqaarka waxayna ka dhigtaa maqaarka mid qoyan.
3. Jilicsanaan: dareere ahaan, triacetin waxay caawisaa maaddooyinka kale ee qoyan inay si fiican u galaan maqaarka oo ay sameeyaan saameyntooda qoyaanka.
Triacetin waxay siisaa saamaynta qoyaanka waxtarka leh ee qurxinta iyada oo loo marayo habab badan sida nuugista qoyaanka, fuuq-celinta iyo dhiirigelinta dhexgalka.
Waxaa loo isticmaalay in ka badan 75 sano ee isticmaalka ballaaran oo kala duwan, oo ay ku jiraan biocide la isku qurxiyo (inta badan sida fungicides ah), plasticizer, milmaha ee qaaciidooyinka la isku qurxiyo, lagu daro cuntada (sida wakiilka dhadhanka iyo adjuvant), iyo sida xidhe ah oo loogu talagalay walxaha guban in propellants adag-gantaal.Triacetin waxaa loo isticmaalaa sida farmashiyaha ah ee capients. Warshadaha dawooyinka, triacetin waxaa si balaadhan loogu isticmaalaa sida wakiilka antifungal iyo sida balaastiig ah ee wax soo saarka kaabsoosha iyo kaabsoosha.
1. Saamaynta Hygroscopic: Triacetin waxay nuugi kartaa qoyaanka deegaanka waxayna samayn kartaa filim qoyaan khafiif ah oo maqaarka ah si looga hortago luminta qoyaanka.
2. Fuuq-baxa: Marka lagu daro arrimaha qoyaanka dabiiciga ah ee maqaarka (sida glycerol), triacetin waxay wanaajisaa fuuq-baxa maqaarka waxayna ka dhigtaa maqaarka mid qoyan.
3. Jilicsanaan: dareere ahaan, triacetin waxay caawisaa maaddooyinka kale ee qoyan inay si fiican u galaan maqaarka oo ay sameeyaan saameyntooda qoyaanka.
Triacetin waxay siisaa saamaynta qoyaanka waxtarka leh ee qurxinta iyada oo loo marayo habab badan sida nuugista qoyaanka, fuuq-celinta iyo dhiirigelinta dhexgalka.
Triacetin ma ilaaliye?
Triacetin works to help dissolve and dilute substances, creating a consistent formulation. It assists in extending a product’s shelf life as a preservative, preventing the growth of unwanted substances within a product.
Triacetin works to help dissolve and dilute substances, creating a consistent formulation. It assists in extending a product’s shelf life as a preservative, preventing the growth of unwanted substances within a product.
What is triacetin in vitamins?
Triacetin (C9H14O6), also known as glyceryl triacetate, is pharmaceutical excipient used in manufacturing of capsules and tablets, and has been used as a humectant, plasticizer, and solvent. It is a liquid, and has been approved by the FDA as a food additive.
Triacetin (C9H14O6), also known as glyceryl triacetate, is pharmaceutical excipient used in manufacturing of capsules and tablets, and has been used as a humectant, plasticizer, and solvent. It is a liquid, and has been approved by the FDA as a food additive.
Why is triacetin bad for you?
Triacetin supplement waxay keentay cuncun indhaha laakiin ma jiro dhaawac. Triacetin ma ahayn mutagenic. Inkasta oo aysan jirin xog la heli karo oo taranka iyo korriinka sunta ah, Triacetin si degdeg ah ayaa loo metabolized glycerol iyo acetic acid iyo kiimikooyinkani ma ahayn sunta korriinka.
Waa maxay dhibaatooyinka soo raaca ee triacetin?
Dad badan oo isticmaala alaabtan ma laha waxyeelo halis ah. Isla markiiba u sheeg dhakhtarkaaga haddii aad leedahay waxyeelo halis ah, oo ay ku jiraan: isbeddellada maskaxeed/dareenka (sida jahawareerka, mala-awaalka), dhegaha oo garaaca, kaadida oo kugu adkaata, isbeddel aragga (sida aragga oo mugdi ah/laba laabma).
Dad badan oo isticmaala alaabtan ma laha waxyeelo halis ah. Isla markiiba u sheeg dhakhtarkaaga haddii aad leedahay waxyeelo halis ah, oo ay ku jiraan: isbeddellada maskaxeed/dareenka (sida jahawareerka, mala-awaalka), dhegaha oo garaaca, kaadida oo kugu adkaata, isbeddel aragga (sida aragga oo mugdi ah/laba laabma).












